Идеалните 11, които Юнайтед изпусна след ерата на Фъргюсън

Не е тайна, че Манчестър Юнайтед развърза кесията след края на ерата на сър Алекс Фъргюсън. Разбира се, трябваше нещо повече от пари, за да се върнат славните времена, които шотландецът дари на клуба.

Дейвид Мойс, Луис ван Гаал и Жозе Моуриньо похарчиха над половин милиард, като в замяна феновете получиха ФА Къп и Купата на лигата, което съвсем не е удовлетворяващо, имайки предвид високите стандарти.

Някои, като Пол Погба, Андер Ерера и Ерик Бейли, оправдаха големите суми, с които „червените дяволи“ се разделиха, за да си осигурят услугите им. Други, като Анхел ди Мария, Мемфис Депай и Морган Шнайредлин, се провалиха.

Трансферната политика на Юнайтед в последните години несъмнено е свързана с желанието клубът да се превърне в това, което бе под ръководството на Фъргюсън, но и много пари отидоха на вятъра.

Изпълнителният директор Ед Удуърд и тримата мениджъри след Сър Алекс се целеха в почти всяка голяма звезда в света и бяха близо до подписа на желаната трансферна цел, но нещо така и не стигаше, заради което се налагаха компромисни варианти.

В галерията може да видите идеалните 11, които Юнайтед изпусна.

#1 Вълков 15.04.2017 в 12:11:57

За да изпуснеш нещо първо трябва да си го хванал.Така че , Ман. юнайтед изпусна Погба но после си го взе защото Реал и Барса не го искаха ,а тези от галерията са друга бира ,те не са за Манчо.

Новините

Най-четените