Най-ужасната година на Марая Кери

Не е трудно да се забележи, че Марая Кери кара една от най-тежките години в живота си.

След провала с новия й албум и раздялата с дългогодишния й мениджър, певицата остана и без мъж до себе си - миналата седмица изплува истината за раздялата й с Ник Кенън, баща на двете й деца.

„Има проблеми в рая", потвърди раздялата самият Кенън, „Живеем отделно от няколко месеца".

Източници на New York Post потвърдиха, че рапърът, актьор и водещ на шоуто "Америка търси талант" се е изнесъл на хотел след поредица от скандали със съпругата си, включително и във връзка с негови изневери. Последните информации са, че двамата с Кери вече се спогаждат по-добре и в името на децата си са решени да направят неизбежния развод възможно най-лек.

44-годишната Кери и 33-годишният Кенън са женени от 2008 г. и имат близнаци - Монро и Марокан.

Що се отнася до кариерата на певицата, най-новият й албум Me. I am Mariah ... The Elusive Chanteuse продаде по-малко от 60 хил. копия в дебютната си седмица и въпреки популярността на Кери не успя да запише значими резултати в класациите.

Досега неин албум не се беше представял толкова слабо. И в най-мрачните си дни, когато влезе в болница след пълно емоционално изтощение през 2001 г., тя успя да регистрира малко по-добри резултати със саундтрака към всеобщо оплютия филм с нейно участие Glitter.

Отлагаше албума с години

Me. I Am Mariah... The Elusive Chanteuse е 14-ият студиен албум на поп дивата. Първоначално озаглавен The Art of Letting Go, той най-сетне се появи в края на май тази година.

Проектът съществуваше поне три години преди това, но певицата първо роди своите близнаци, а по-късно се контузи тежко на снимки на свой клип и така и не успяваше да го довърши. Въпреки това тя рано-рано изкара синглите #Beautiful (с рапъра Мигел) и The Art of Letting Go, които бяха част от албума.

След провала на продукцията Кери се раздели със своя дългогодишен продуцент и мениджър Джърмейн Дюпри. Относно случилото се той публикува кратко съобщение чрез Billboard: „Аз съм много отдаден човек в работата си. Давам всичко за всеки един проект. Но когато не ми се позволява да правя това, което правя, тогава разбирам, че ми е време да продължа напред. Марая и аз обичаме да работим заедно и ще продължим да правим страхотна музика и в бъдеще".

Двамата бяха успешен тандем близо 20 години, а Дюпри е продуцирал някои от най-големите хитове на певицата като We Belong Together и Always Be My Baby.

Той е и човекът, който уреди Марая да изнесе частен концерт на деспотичния анголски президент Жозе Едуарду душ Сантуш срещу хонорар от един милион долара - заради което певицата предизвика сериозни критики към себе си в края на миналата година.

Новините

Най-четените