Какво звучи в офиса на Webcafe: Нови песни Vol. 1

Музиката е живот.

В Webcafe.bg добре разбираме това. Ако и вие имате нужда от постоянни музикални порции, новата ни седмична рубрика "Какво звучи в офиса..." ще се опита да задоволи тези ваши апетити.

Всяка седмица ще ви предлагаме тематичен плейлист с няколко подбрани от нас парчета. В някои случаи те ще са просто нови предложения от конкретен жанр. В други - песни, свързани с актуално събитие, или подходящи за слушане в определено настроение.

На какво се надяваме? Че сред плейлистите ще откривате и преоткривате песни, с помощта на които да пренебрегвате работния стрес, намръщените хора, мръсния въздух и всичко негативно около вас.

Първият плейлист от поредицата е фокусиран върху по-нови парчета - на не повече от няколко месеца, сред които и новото от Pearl Jam, Five Finger Death Punch и In This Moment.

Започваме с по-"леките" предложения, които на места - нормално за последното десетилетие - дори леко удрят на поп. Във втората половина на плейлиста положението е с една идея по-грубо, но не чак толкова, че колегите да бягат от вас дори само заради това, което се носи от слушалките ви. И до такива плейлисти ще стигнем...

За удобство сме събрали песните в Spotify, а в галерията можете да получите малко повече информация за всяка от тях.

В коментарите очакваме и вашите препоръки за това какво слушате в края на първия месец на годината.

Новините

Най-четените