Коли горяха в пет града тази нощ

Тази нощ автомобили изгоряха в Бургас, Казанлък, Стара Загора, Чирпан и Варна. Лек автомобил "Мерцедес S 350 D" с бургаска регистрация, собственост на 32-годишен бургазлия, паркиран до бл. 51 в к-с "Изгрев", е изгорял тази нощ.

Пожарът е потушен от четирима огнеборци и един противопожарен автомобил. Напълно е изгоряла предната част на автомобила. Причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети са в процес на установяване, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас.

Два автомобила изгоряха в Казанлък

Около 2,45 часа е подаден сигнал в районното полицейско управление за два горящи автомобила при блок 111 в източния квартал на Казанлък, който се намира на около 150 м от пожарната служба.

Дошлите минути след сигнала пожарникари са успели да спасят втория автомобил "Пежо", на който леко е обгоряла само задната дясна част, докато на първия автомобил БМВ, от който е тръгнал огънят, е изгорял напълно двигателния отсек, двете предни гуми и цялата лява част.

Пожарът се прехвърлил от БМВ-то на "Пежото", бил е умишлен и целта му очевидно е била БМВ-то.

Лек автомобил Лексус "Ин 200" горя в Стара Загора

Тази сутрин в 03.11 ч. в Първо Районно управление "Полиция" - Стара Загора е получено съобщение за горящ лек автомобил Лексус "Ин 200", със старозагорска регистрация, паркиран до магазин "Лидл" на старозагорската улица "Иван Вазов".

Установено е, че лекият автомобил е ползван от 21-годишна старозагорка, като вследствие на инцидента е изгоряла предната част на автомобила.

Причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване от служители на Първо Районно управление "Полиция" - Стара Загора.

За 3 месеца в страната изгоряха над 45 автомобила, а в София над 60.

Тагове: коли, пожари
#1 Bobby_gBG 27.02.2012 в 07:51:21

Ех тез булгаристанци не се научиха да си застраховат колите! Ако го бяха направили - застрахователните компании щяха вече да са си постигнали квотите, и да не палят повече коли. След предните палежи като зачестиха застраховките се бяха спрели, ама сега явно нещата пак са се успокоили, та явано се преценили че ни трябва още малко "стимулиране", чрез показване на ползите от застраховане.

Новините

Най-четените