Пак военен изби семейството си в Пловдив

Убийство на четиричленно семейство потресе Пловдив. Жертвите са 32-годишен мъж, жена на 28 години и двете им деца - момченца на 8 и на 3 годинки. Разследващите полицаи откриват до трупа на мъжа законно притежаван от него пистолет.

Драмата са разиграва в жилището на семейството на ул. "Македония" в кв. „Кючук Париж". Полицията е стигнала до първоначалното заключение, че става дума за тройно убийство и последвало самоубийство.

Сигналът в пловдивската полиция е пристигнал малко преди обяд - около 11.25 часа, съобщават от пресцентъра на дирекцията на МВР под тепетата. Обадил се братът на загиналия съпруг, който отишъл в апартамента, защото от няколко дни не можел да се свърже със семейството. Първото, което вижда, е тялото на съпругата Николина. Бащата е открит в детската стая заедно с телата на децата му.

Няма следи от взлом по вратата, допълва БНР. Още не е известно кога е извършено убийството и кой е извършителят. По-късно бе потвърдено, че апартаментът е бил заключен отвътре.

По информация на Радио „Фокус"-Пловдив убитите родители се казват Георги и Николинка Тепавичарови. Неофициално се говори, че съпругът е военен от базата в Граф Игнатиево.

В системата на Министерство на отбраната Тепавичаров работи от 2001 година. Бил е специалист комуникационни системи.

По-късно стана ясно, че Георги е работил като сержант в авиобазата в Граф Игнатиево. По думите на съседи, които са го познавали, той е бил кротък човек. „На мравката път правеше", казаха те. Семейството живее под наем във военен блок.

Твърди се още, че съпругата Николина е собственик на къща за гости в Чепеларе.

"В шок съм. Бяха за пример", заяви съсед на семейството, цитиран от информационния сайт „Plovdiv24". Никой от съседите не е забелязал нещо особено в поведението им, а общи фамилни снимки показват едно щастливо младо семейство, в което децата, а и възрастните са все усмихнати.

Само преди 10 дни (11 януари) петчленно семейство бе избито в апартамента си в столичния квартал "Гоце Делчев". Версиите се въртяха около един от синовете - 27-годишният Виктор, който имал психически проблеми. После се оказа, че пръв към законно притежавания си пистолет посегнал бащата, бивш военен и пенсионер.

#1 Чинчифон 21.01.2013 в 18:28:10

Самоубийствената гибел на цели семейства наблюдаваме единствено при режима Бойко Борисов.И това ЯВЛЕНИЕ е по-страшно от нападението срещу Меди Доган. Бойко не се притеснява,защото той винаги вижда собствената си некадърност през Тройната коалиция.Единствената разлика е,че се изтърва и неволно прехвърли акцента върху Доган,вместо върху Станишев.Но бързо се поправи,защото Референдумът вече пристига!

#4 Ben Dover 23.01.2013 в 11:16:39

Ману,не знаеш ли?Бойко инсталира на покрива на ЦУМ тън -тън-тъъъън:"a mind controlling device"!С този тън -тън-тъъъън:"mind controlling device" довежда хората до самоубийства.

#5 lele male 23.01.2013 в 11:49:11

Чинчи, Бойко Борисов има нещастието да е на върха, когато натрупалото се от 20 години напрежение започва да ескалира... Определено по-лесно е той да бъде обвинен за виновен, нали?

#8 Боби Перу 23.01.2013 в 12:35:30

Будалина ви го сипват във водата,и ви го излъчват и по тиливизуруту.Спасение нема,щракайте с пръсти,въртете гьобеци и тва е!

#9 Чинчифон 23.01.2013 в 12:43:11

lele male, Нещастието да е на върха не е на Бойко Борисов!То е на България! Когато статистиката показва: -че измираме най-бързо в Европа,а живите бягат в чужбина, -че не само сме най-бедни,но и продължаваме да обедняваме, -че начело на държавата отдавна не стоят правителства а банки, то тогава какво пречи на Борисов да се оттегли и да отглежда любимите си кучета?Нали вече съсипа науката,разруши образованието,закрива болници и единственото,което умее,е да обяснява пред телевизиите,че изброените му провали са успехи,а грешките са от Станишев и Тройната коалиция. Иначе,още в началото той ми хареса-имаше спортен вид за премиер! За съжаление,след това си отвори устата и блесна футболният му интелект.

#10 delight 23.01.2013 в 12:45:28

mind-control devices Пак ли Мел Гибсън ще играе в Теория на конспирацията 2 ? Сюжета ще се върти около ББ като главен акционер на Бояна парк. Жалко за хората. Самоубийството е необратимо решение на иначе решим проблем. Не разбирам защо ако някой е дотолкова отчаян, че да реши да сложи край на живота си, трябва да избива и семейството си? Кой е той та да решава кой да живее и кой да умре? Древногръцка трагедия.

#11 lele male 23.01.2013 в 13:13:22

Чинчи, абсолютно съм съгласна, че нещастието е за България... Но Бойко Борисов не е сам в управлението, налагащо авторитаризъм. От Москва до Виена, от 22 държави в 18 има авторитарен режим, което означава, че това е тенденция Какво правиме от тук насетне се питам аз? Дебатът антикомунизъм, сини, леви (червени) отмина. Предстоящите избори ще бъдат икономически, защото не са забравени обещанията за повишаване на пенсиите, липсата на коледни добавки за пенсионерите, това, което не беше предприето по отношение на здравето ни. Младото поколение е особено чувствително за това, което наричаме младежка безработица... Нищо не се прави по този въпрос! Икономическите процеси и духовната криза водят до по-горният случай... Както и посегателството върху Доган. (аз мисля, че не е инсценировка) В България, макар и със закъснение, ще се възроди духът на народния бунт. Не може това, което се случва по улиците на Испания, Португалия, Италия, Гърция, да не се пренесе в България... Може да сме свикнали на малко и винаги да сме били мизерници, но айде стига, моля! Както казах и вчера под една друга тема - най-опасни са тези които няма какво да губят... освен себе си!

#12 Мина 23.01.2013 в 13:48:23

"The easiest method of mind control is to tell someone that they're being mind controlled by something you oppose" от Uncyclopedia

#15 Чинчифон 24.01.2013 в 13:03:25

lele male, сигурно съм износен,но не вярвам нито на политически системи,нито на техните автори и лидери.И Бойко е обичал БКП,а пък сега мрази наследниците и.Всички хора без изключения,цялата природа,която те обитават и всички отношения,които създават,са БЕЗУСЛОВНО ПОДЧИНЕНИ НА ПРИРОДНИТЕ ЗАКОНИ!В същност желанието на някой хора да правят политика е неприкрита суета,че са като богове.А така доказват публично своя комплекс за малоценност.Защото няма значение дали Архимед е открил своя закон,или пък Питагор е открил своята теорема,защото те ВИНАГИ СА БИЛИ ИСТИНИ,които хората използват в свой личен интерес.За това и природата налага наказания,като това,от което днес се гърчи България-ВСЕКИ МРАЗИ ВСЕКИ!А омразата е винаги канцерогенна! И ако реагирам нервно,то е защото не искам да си отида заедно с грозната обществено политическа диагноза!

Новините

Най-четените