"Селският глупак" дава на съд Цветанов

Варненецът Боян Максимов, който преди време засне спящи в патрулка полицаи и си докара куп неприятности заради това, заведе съдебен иск за обида срещу бившия вътрешен министър Цветан Цветанов, срещу бившата говорителка на варненската полиция Калинка Пенчева и едни от жълтите вестници у нас.

Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов беше го заклеймил за "част от организирана престъпна група" в интервю за Нова телевизия.

Боян, наречен "селски глупак" от Пенчева, която беше уволнена заради обидата, разказва, че иска да забрави проблемите от есента на миналата година. Но не съжалява, че е снимал спящите в патрулка полицаи и ги е показал, понасяйки негативи от това.

Обидата "селски глупак" обаче остава и затова малко преди да изтече срока, в който може да търси правата си в съда, Боян започва съдебна битка.

Категорично отрича исковете му да са свързани с изборите. Казва, че чак сега успял да събере пари, за да ги заведе.

#1 След час 19.04.2013 в 12:22:46

Човекът трябва да даде на съд онази доста мазната лелка, която го обиждаше и се опита да го злепостави пред цяла България. Тя заслужава много солидна глоба. Хубаво е да има повече хора като този „селски глупак“. Може би само така ще се оправим.

#2 scorpio-2 19.04.2013 в 16:06:12

Напротив, има връзка с изборите.. Ако този човек имаше възможност да събере по-рано парите си, изборите щяха да са редовни... но те са предсрочни, защото много хора не могат да съберат пари дори и за насъщния, камо ли за да защитят правата и достоинството си в съда.

Новините

Най-четените