За грозните жени и модата

#4 boris 02.03.2011 в 11:49:24

Не го знам този какъв е като дизайнер, но от казаното до тук започвам да го харесвам като човек.

#6 Haha 02.03.2011 в 12:01:36

Е този ако не е отявлен, начи никой не е... А за всеки мъж, който мечтае за жена ката Andrej Pejic (на втората снимка) - ми... всеки с вкуса си, пожелавам му късмет. Само че ако е дори малко по-неизвестен или беден от Галеано трудно ще забърше парче като Андрейчо

#7 cheren_zaek 02.03.2011 в 12:06:22

Браво. Страхотна статия. Авторката е умна дама и казва много верни неща.

#8 simo_haihe 02.03.2011 в 12:16:26

толкова думи за един лигав педераст.... не че не са верни - статията е супер. ама как не я домързя авторката да му отдели чак такова внимание на тоя мизерник....

#9 Sceptic 02.03.2011 в 13:31:14

Неприятната истина е че си има грозни жени, както и мъже. И ако си се случил да си от тях - криво. Както е писано в Бибилята - всичко е предопределено, но тежко на този, на когото е предопределено.

#12 OrchiiDea 02.03.2011 в 14:41:48

Много добра статия! Определено женската красота напоследък се налага от мъже, които не харесват жените. То вижте какви са моделите - "unisex" дъски за гладене! A за Галиано мога да кажа само, че изглежда точно като труженичка от Булонския лес! Айде моля да не е чак толкова "гениален"! Вярно е, че жените трудно понасят напредването на възрастта, но застаряващите педали са много по-истерични на тази тема.

#13 edin slep 02.03.2011 в 14:48:18

Хубава статия. Е, някои сравнения и изводи понакуцват, ама няма начин. И педерастите моделиери и философствующи са наквасени подобающо и е обяснено какво любят мъжовете. Ън тъй. Бравос. Не че се асоциирам с да го наречем Пешо българина, за който писа вчера Марковски, който обичал да спори, но госпожо Миланова - ние мъжовете имаме вкусове най-разни. Нагона ли или мотото на древните varietas dilectat е водещото да преценят по-умностните и знающи. Мога да ви река, че чистосърдечно съм се увличал и влюбено живял с висока колкото мен и тежаща също толкоз бивша състезателка по гребане, която има рамене като моите и цици, колкото главата ми, които си стоят добре оформени без сутиен. Пък са се случвали в животеца и бивши състезателки по художествена гимнастика, чиито фигури са като на хлапета, то цици практически няма, а то крака и дупета като моите в 6 клас. Инак като махнем мъжкия нагон и щения и си заговорим за расизъм, ами срещал съм евреи, които мразят жълтите и (внимание) братовчедите си по кръв и също семите като тях - арабеските. Пък цигани, които мразят бели има бол, но има и такива, които мразят другите цигани. Ние си харесваме всякакви жени, обичаме си ги и страем, пък. http://www.youtube.com/watch?v=_SOkK5-om_k

#14 pueblo 02.03.2011 в 15:13:56

няма грозни жени ли? къде бе,да го уеба.... едно и също е да срещнеш грозна жена и красиво-тъпа нещастието е до горе!

#18 Бойко Стефанов 02.03.2011 в 18:03:56

Виктория Миланова, естествено, без да съм го търсил, докато четях началото на Вашия материал, у мен се породи любопитството да Ви видя. Опитах се да си изясня, от позицията на каква жена пишете това - обидена жена, жена със самочувствие или непукист? Разгледах всички снимки на жени с търсене Виктория Миланова в интернет. Честно казано, не видях нито една грозна жена с такова име, освен случайно попадналият на страницата мъж Бойко Борисов. Не казвам НЕпривлекателна, а Грозна. НЕпривлекателни симпатяги са поне половината от всички фотоси. Но грозни няма. В този смисъл се питам, какво Ви подтиква и какво Ви носи адвукатурата на едно миньонче, което миналата седмица получи Оскар от Американската академия и никак не се нуждае от допълнително доказване, още по-малко и от вашата защита, и то тайна защита, уж че не става дума за Натали Портман? Ето това се питам: толкова ли красива, но непривлекателна се чувствате Вие самата, че да наречете един безспорен гений неспособен да се адаптира и социализира и интегрира със света? и с кой свят, по-точно? С вашия свят?, в който Вие самата се презирате и поради това нямате самочувствието да защитите гения, а имате себеОтрицанието да оправдавате подлостта на посредствеността, ако и да е получила Оскар. Не, Виктория, името ви не ви стои с достойнството, което то носи в себе си. Това си мисля аз в този случай.

#19 Бойко Стефанов 02.03.2011 в 19:12:48

Някои каузи се нуждаят от това, никога да не се провалят. Но някои хора са толкова отчайващо повърхности, че всяка кауза, която разчита на тях се проваля задължително. Познати за нас каузи са Комунизмът на Брежнев и провалът на Тодор Живков. Тоталитаризмат на Бойко Борисов и провалът на Божидар Димитров. Идиотизмът на Антисемитизма и отчайващата повърхностност на Натали Портман, която е дотолкова егоцентрична, че не може да преживее човешки собствената си бременност. Друга такава кауза, е несправедливата кауза за запазване на българската глупост и безметежност. Провалена от отчайващата глупост на всеобщата параноя от личната отговорност. Хората си мислят, че умният, добрият, талантливият, трудолюбивият човек е скучен, тежък, усмъртително мъчен и труден. Но това е само защото живеят в България, където тъпотата е закон, безотговорността е принцип и идиотизмът е норма на поведение. Аз съм българин, живея в България, но и с цената на живота си няма повече никога да споделя тези ""исконни"" ""български"" ""ценности"".

#21 Винету 02.03.2011 в 20:57:14

Нема грозни жени - има малко ракия.

#25 lina 03.03.2011 в 21:18:10

Хубава статия. Но не съм съгласна, че „на големите таланти почти всичко е простено, защото макар понякога да са пълни задници, даряват света с произведенията си и да речем, можем да им изтърпим простотиите”. Тъпото си е тъпо, гнусното си е гнусно, простото си е просто, задникът си е задник… Няма как да му бъде простено, па макар и да е определен от някои си (кои ли???) като „гений???”. Гледах видеото… Противен, уродлив тип, паднал на много ниско стъпало като поведение…. Да кажем, че на всекиго се случват гафове. Няма как да изпитам съчувствие обаче към подобен „талант”, след като прочетох, че щял да съди обвинителите си за клевета (очевидно преди да е разбрал за наличието на видео)…Е, това вече е върхът на педерастията, духовната педерастия, моралната педерастия! Да оставим настрана чисто физическото й проявление. Можеше да ми се стори мъъъъничко по-достойно, ако, вече изтрезнял, беше застанал категорично зад думите си, или ако се беше извинил с обяснението, че не е бил на себе си и е прекалил с пиенето, или ако беше обяснил, че е предизвикан и не е сдържал нервите си, но да лъжеш безогледно, че не си се осирал, само защото разчиташ на известността си, на парите и на адвокатите си, е, това не може да бъде толерирано в никакъв контекст. Не понасям педали! И във физически и в морален аспект! Най-вече във втория…. Но не съм хомофоб…Давам им право да си живеят живота, при условие да не вредят на околните. От мен зависи да не ги допускам в собствения си свят. И на по-нискоразредно ниво подобна история можеше и да бъде подмината с презрение. Но толкова известна личност и лице на световноизвестна модна къща, диктуваща стил, не може да си позволява да пада до нивото на свиня…И изритването му от „Кристиан Диор”, и то шумно и публично, беше единствената алтернатива на фирмата.

#26 pelikan-2 04.03.2011 в 15:51:29

Да не би да имате госпожо автор достоверни изтоници от времето преди Втората световна война или хора живели във времето на нацисткия режим в Германия и които са Ви казали лично какво се е случвало там? Истината никога не е толкова проста. Така, че това което пишете, че е ставало едно време няма как да го приемем за истината, тъй че не споменавайте нищо за миналото и кой когоо харесвал. Както знаем историята се пише от победителите. Няма неудобни новини, има неудобни истини!

#27 fALLEN 04.03.2011 в 22:19:57

сайтът нещо се налази изведнъж от разни импотентни и фригидни нацита.

Новините

Най-четените