Ромската перла vs. Рут на всички българи

Докато планетата Земя е разтърсвана от военни конфликти и асиметричен тероризъм, българската журналистика през ден отразява симетрични махленски свади.

Най-горещата новина у нас днес е тази за физическия сблъсък между служителката на МВнР в неплатен отпуск, звезда от "Стъклен дом" и първа ромска перла на дипломатическа служба - самонарочила се за защитничка на правата на малцинствените групи в България - Деница Михайлова, и певицата, общественик и доказан лидер на мнение по риалити форматите - Рут Колева.

Двете влизат в конфликт на територията на "Паркинги и гаражи", който както си му е редът бързо се трансформира в епичен ефирен дуел, на който Нико Тупарев само може да завижда.

По Нова ТВ, Рут Колева твърди, че е наречена "наркоманка" и "евтина проститутка" и е пребита жестоко от съпругата на Адил Саид Ахмед Ал Шанфари - омански бизнесмен с акции в "Инвестбанк", който обидил не само Клета Майка България, а и половината човечеството, като отказал изрично да води диалог с Рут, понеже била жена.

По бТВ, Деница Михайлова казва, че това са долни лъжи и тя е тази, която е наричана "проститутка" от Рут Колева, че същата била нападнала словесно съпруга й, обръщайки се към него със "шибан сириец, отиди си оттам, откъдето си дошъл, мръсен терорист" и в мелето е изгубила копчето на златния си часовник за 30 000 лева.

Кой крив, кой - прав, кой на булката брат, ще стане ясно, след като МВР приключи разследването.

Какво обаче трябва да ни говори цялата тази случка на нас, простите български граждани?

Може би следните няколко неща:

1. Тенденцията медиите да търсят и предлагат сеир явно не намалява, въпреки че лятото - този умрял откъм новини и събития сезон - си отива.

Една подобна случка може да бъде разгледана и анализирана от много страни, но сензационната страна за пореден път взима превес.

В сутрешните блокове на националните телевизии непрекъснато се нищят прояви на дребни човешки страсти, които будят първични реакции у аудиторията и така тя остава прикована от интерес пред екрана.

Някой печели кинти, а ние сме "информирани".

2. Публичните фигури не спират да привличат обществено внимание с неща, различни от това, което работят. В повечето случаи - неприятни неща.

3. Добрите примери наоколо са все по-малко, хората живеят с усещането, че светът е само бой, крясъци, кланета, свински опашки, цици и скандали.

4. N на брой шамари между две 50-килограмови жени е „жесток побой".

Драскотина на лицето = „дълбока прорезна рана".

Да те нарекат „к*рва" = „етническа дискриминация".

Да обидиш някого на „сириец" = патриотизъм.

5. Щом си държавен служител - дръж се като селянин в навалица. Биг Брадър вижда всичко. Ако не блеснеш в „Господари на ефира", праймтаймът на сутрешните блокове ти е гарантиран.

6. Хич не им е лесно на служителите от наказателните паркинги, когато си позволят да вдигнат джипа на някой „важен във Външно/Вътрешно" - и не им е лесно, още откакто депутатът Камен Влахов ги правеше „на кълбета" и ги заплашваше с „легни-стани".

7. Българската жена е бойна.

Но ние всичко това много добре го знаем.

Пожелаваме на пострадалите бързо възстановяване и справедливост. Това е.

А, да.... И специално на Рут - да се докаже като "певицата на всички хора, не само на тези избирателни", както нейната опонентка патетично заключи в национален ефир.

#1 pixie 02.09.2016 в 13:41:12

"1. Тенденцията медиите да търсят и предлагат сеир явно не намалява, въпреки че лятото - този умрял откъм новини и събития сезон - си отива." - Ами точно защото лятото е умрял сезон и нищо не се случва, медиите се и ни занимават с подобни махленски разправии. И нали са замесени т.н. "звезди", затова трябва де е толкова пикантно. Ама не е.

#3 7 02.09.2016 в 14:31:40

>Докато планетата Земя е разтърсвана от военни конфликти и асиметричен тероризъм, българската журналистика през ден отразява симетрични махленски свади. Уебкафе, браво, точно в 10-ката!

#4 Шамито 02.09.2016 в 14:33:13

Ах тези демократични ценности.Няма отърване от тях.Със Стоичков е едно с Рут е друго.Роко от Мароко би казал курвенска демокрация.Все бият бре.

#5 TheRock 02.09.2016 в 15:02:39

Шамито | 02.09.201614:33 Не приписвай твоите глупости на други!

#6 Xaoc 02.09.2016 в 15:04:27

Един бой не можаха да заснемат на живо. Все впоследствие разбираме. Къде е видеото от охранителната камера и каква е тази дискриминация само от МВР да могат да го гледат?

#7 Alegro 02.09.2016 в 15:07:37

Ромската перла сигурно има здрава школовка, Рут е изненадата.

#8 Шрайка 02.09.2016 в 15:36:12

При този случай ме мъчат противоречиви чувства. Точно като онзи, дето видял тъща му да пада от високо върху новата му кола.

#10 TheRock 02.09.2016 в 18:13:45

Свобода на словото ама друг път! Нещастници жалки! Разпасаната циганка с часовник за 30 000 лева, се държи както циганският й манталитет диктува и е лияила един кадърен човек от работно място! Така ли сме интегрирали тази твар???? Изтрихте ми коментара, утре тая циганка ще ви изтрие вас!

#13 Бегущий Волк 04.09.2016 в 14:50:19

Някой от вас изненадва ли се от станалото? Аз в никакъв случай не съм изненадан, защото какъвто е народа ни, такива са му и ценностите, такива са и управляващите. А ако познавате съвременните жени какви са като персонал и на какво са готови, за да се изкатерят нагоре ... Аз лично съм достигал до побой в женска среда преди около 10 години - между 4 колежки, продавач-консултанти в магазин. Всяка една се мъчи да ме командва, да ми забранява произтичащи от трудовия ми договор права, отговорности и задължения - днес забрана да пипам касовия апарат, утре забрана да работя с клиенти, вдругиден трябва да стоя само в склада. Отговориш им на опитите за командорене подобаващо и веднага звънят на шефа с лъжи и клевети. Всеки ден разправии по цял ден, лай, вой. Пред хората се държат мило, като останем насаме - дрънкане и обвинения. А аз продавам най-много. В един от дните за пореден път разправия, след която последва бой. Горкото момиченце ми посегна, свалих я на земята и по стар навик започнах да я душа с коляно. Съжалявам, че в тази обстановка на причерняване не й избих поне шибаното чене или даже двете челюсти, защото повечето от вас си представят жените от милата страна, но не и от страната на кучката, която тормози емоционално и насаме, за да не носи отговорност впоследствие пред свидетели. Знаете как продължава всичко. Жалба срещу "лошия побойник на жени", обяснения в РУП, разкарвания, ограничителни заповеди. Загубих си работното място и съответно отново трябваше да търся такова. Та, искам да ви кажа, че няма просто "ромски перли" и "Рут", дали животът или нещо друго, но голяма част от тези твари от женски пол, които срещам, са от същия тип - мазнят ти се, ако си с пари, гледат да те използват и прецакат, недай си боже, да си им конкуренция - там са интриги, унижение, клевети, обиди, емоционален стрес, опити да ти се качи на главата. Ромската "перла" е точно типа жена, наречен от хората "златотърсачка". Надява се да се метне на нечий пенис, така че да свети с отразената му светлина. Ти знаеш ли коя е тя?! След което се хвали с чуждите постижения и богатство, за които няма никаква заслуга, но нали го обяздва в леглото. "Ох, подариха ми часовник за 30 хилки.". "Ох, купиха ми мерцедес.". А нейната заслуга?

#15 TheRock 04.09.2016 в 16:50:47

Бегущий Волк | 04.09.201614:50 Щом не можеш да си отстояваш позицията и се налагаш с бой то значи не ставаш за нищо! Пропадняк!

#17 sim4o 05.09.2016 в 13:33:07

Toлерасти мръсни! Сган соросоидна! На прасетата! -------------------------- .."Ако си позволи да нарече някого „ром", вместо да го обрисува с къде-къде по-звучното и патриотично разговорно понятие, кажете му, че е „толераст", който се води от еврогейски опорни точки. Обяснете му как дъщеря му някой ден ще бъде изнасилена от нелегален имигрант, а внуците му ще носят фесове. Попитайте го дали Сорос му плаща и какъв е размерът на месечната му издръжка от американското посолство. Демонстрирайте всичко, което сте усвоили от пропагандната машина и се опитайте да го съберете в няколко реда..." ------------------------------- http://www.webcafe.bg/webcafe/onya-deto-ne-go-triyat/id_887443891_Neshtastniko_zashto_ne_si_priznaesh_che_si_trol -------------------------------

#20 Дракон с кисело зеле 05.09.2016 в 19:00:37

Загубих си работното място и съответно отново трябваше да търся такова. --- Пак добре - или зле, мен ако питаш - че не си влязъл в затвора за постъпката, която описваш. Па и с гордост го споделя - как душил с коляно много по-слаба жена и как съжалява, че не й избил зъбите...

Новините

Най-четените