Най-добре да се ориентират на изток

Ислямът е в разрез с европейските ценности и не тесногръди, а изключително тъпи трябва да са политиците от "белите държави" да допуснат Турция в ЕС.

С това си действие ще се подиграят на предците си, които с много жертви са запазили Европа от безмозъчните, грабителски орди на османлиите.

Икономическите интереси на Германия и Франция също не позволяват да бъде допуснат огромен производител на евтини стоки в общия пазар. Най-добре да се ориентират на изток, където им е мястото.

Тагове: турция, ес
#3 deowin 03.01.2013 в 17:59:39

Кафето, ако в тази рубрика не държите да цитирате дословно публикувания коментар, а предпочитате да коригирате правописните грешки, то вероятно не би било лоша идея да оправите и пунктуацията.. ..при което това мнение би имало поне една положителна страна.

#4 MacAllister 03.01.2013 в 22:48:05

Миле, къртиш миФки! ;)

#6 thefish33 04.01.2013 в 00:59:14

Господина със зелените ботушки - да ти отперем един въпрос (на база всички глупости ,които си изписал, и съм имал нещастието да прочета) - теб, лично ТЕБ в момента (настоящия ,а и бъдещият) какво те вълнува дали Турция ще бъде приета в Европейския съюз? Ти нали не живееш в Европа? Ние ,обаче, живеем (живуркаме , все тая) , и в нашата тенджера си гледаме, не в твоята.Стой си мирничко и тихичко там в САЩ (нали там беше?), гледай си кефа и семейството (ако имаш) и не пиши глупости, за доказване на високото ти IQ.За твоето IQ не ми дреме.Едва ли и на някой друг му дреме. Ариан е написал един изключителен коментар. Ако имаш комплекси за избиване , пиши си американските форуми.Ти си над нас , за кво ти е да спориш с такива хора.... Само да ти кажа още нещо - казана на който се вари държавата , в която живееш в момента , не е казан вече ,ами тенджера под налягане, и независимо от това какво приказва вашия държавен глава, тенджерата ще гръмне, и тогава да те питам дали знаеш лафа "дупе знае 2 и 200".. Така че - у твоята паница там зяпай, твоя кеф си гледай ,и най вече твоите интереси, а не нашите. Довиждане.

#7 AlahAkbar 04.01.2013 в 12:49:49

По леко със свинята, така и натискаш зурлата в лайната - ше земе да се гътне горката ...

#8 deowin 04.01.2013 в 16:37:43

>какво те вълнува дали Турция ще бъде приета в Европейския съюз? Теб какво те интересува какво става в двете Америки, Азия, Африка или Австралия? Нали живееш в България? Е, моят отговор е същият, с тази малка разлика, че аз имам родители и приятели в България и Европа, каквито ти дори надали имаш в Африка.

#9 thefish33 04.01.2013 в 23:35:44

"че аз имам родители и приятели в България и Европа" А за какво ги остави ,тарикат?Родителите имам пред вид.... За да им пращаш по 200-300$ (не ,че това са малко пари тук) и да ти е лесно на теб?Що не стоя тук , за да им помагаш в старините, със заплата като моята, и пенсии като техните?! Приятелите ти ще преживеят заминаването на човек като теб. Ще ти кажа защо гледам какво става в държавата , в която си се спасил, заеб@вайки дори родителите си - защото на всякъде пишат само за нея.Не ми дреме какво ще стане, но вашият президент отправи заплаха към света (който явно е длъжен нещо на САЩ ) че щели да повлекат всички с техния финансов срив - е как се срива нещо ,дето го няма?! Виртуални пари , взети на виртуален заем, си ги няма по дефолт . Обясненията ти за сложната финансова материя , които сега ще почнеш да ми развиваш, не ме интересуват, и не ги разбирам. Но разбирам следното - не може цял живот да се живее на кредит и да казваш ,че произвеждаш.Произвеждаш, за да кредитираш тоя дето теб те кредитира.Така ги виждам нещата. И не се опитвай да ми обясняваш къде и какви роднини имам, или нямам.Аз съм при тях.Ти къде си?

Новините

Най-четените