Борисов vs. Нинова: "Тя каква е да ми дава ултиматум?"

"На мен жена не ми е давала ултиматум или, ако си го е позволила, отдавна не е в живота ми" - с тези думи премиерът Бойко Борисов коментира предизвикателството на председателя на БСП Корнелия Нинова да се явят един срещу друг на президентските избори.

"Тя каква е да ми дава ултиматум? Тя самата се смееше. Аз, мисля, че това го гледах по „Господари на ефира" или друго е било? Аз мислех, че някаква шега си прави", каза Борисов.

Повод за задочния им спор беше интервюто му в бТВ в четвъртък сутрин, в което премиерът разкритикува партийните лидери от опозицията, че отказват да поемат лична отговорност за изборите.

"Ако приемем, че президентската институция е толкова важна и са важни тези избори, защо лидерите не се кандидатират? БСП има нов лидер. Какво по-естествено има от това г-жа Нинова... и каква по-висока длъжност и цел има от президентската", каза тогава Борисов.

Няколко часа по-късно Корнелия Нинова обяви ултиматум от 48 часа пред лидера на ГЕРБ да "обяви личната си кандидатура" с обещание, че и тя ще "му даде тази битка".

Днес Борисов обяви, че не би се явил на президентския вот, защото това би било "дезертьорство".

"Няма да е честно нито към партньорите, нито към хората, които в този труден свят са ми дали доверие", каза още той.

#1 Люба6а 15.07.2016 в 18:10:13

мда...когато и да си ги разстрелял,все си закъснял

#2 popleta 15.07.2016 в 21:02:21

Курвелия се прави на мъж!? Хахахаха Първо ходи до Масква да направи няколко сФирки.

#3 TheRock 16.07.2016 в 19:38:58

И защо ми изтрихте коментара??? Вече ще сме на 120 място по свобода на словото!

Новините

Най-четените