Game of Thrones сезон 5: Зимата дойде в Лондон

Един от най-чаканите сериали този сезон - Game of Thrones, направи своята официална премиера на сезон 5, тази сряда вечер в Лондон.

На събитието присъстваха Кит Харингтън, Гуендолин Кристи, Николай Костер-Валдау, Хана Мъри, Софи Търнър, Марк Гатис, Мишел Хюсман и още много други. Нашата най-голяма изненада е присъствието на Чарлз Данс, който играе Тайвин Ланистър и с който, за съжаление, се разделихме миналия сезон.

Представете си нашия шок, когато го видяхме на червения килим.

На премиерата не присъстваха много от нашите любимци като Питър Динклидж, Емилия Кларк, Лина Хийди и Мейзи Уилямс, но въпреки това, нищо не може да развали доброто ни настроение от задаващия се нов сезон.

Не бързайте да търсите първи епизод - всички гледали го снощи са подписали декларации за конфиденциалност. Официалната премиера е на 12 април в САЩ. За най-големите фенове на сериала епизод 1 на сезон 5, ще бъде излъчен по HBO в България на 13 април в 4 сутринта в синхрон с американската премиера.

Пети сезон на Game of Thrones се снима в пет държави на 151 снимачни площадки за 240 снимачни дни, участват 166 актьори, над 1000 души снимачен екип и повече от 5000 статисти. В новия сезон участва и Захари Бахаров, който се появява в осми епизод. Мисля, че сме единствените в света, които снимат с два екипа едновременно цял сезон," казва изпълнителният продуцент на сериала Бърни Колфилд.

Chronicle.bg

Новините

Най-четените