Сериалите за секси жени, които ритат задници

Ако се чудите какво да гледате през почивните дни или във вечерите след работа, имаме няколко предложения за вас, изпълнени с женска сила и красота.

Твърдението, че жените са слабия пол отдавна вече е остаряло и отхвърлено. Дълго преди вълната от феминизъм и борба за равноправие да разтресе Холивуд, телевизионната индустрия успешно заложи на създаването на сериали с главни герои жени. Такива, които са силни, смели и опасни, а също така и много изкусителни.

От жени-войни до тайни агенти - телевизионните продукции предлагат разнообразие от сюжети, в които на фокус са именно жени. Много от тези сериали са достатъчно успешни, за да се задържат на екран повече от няколко сезона.

Във видеото ви предлагаме няколко качествени сериали с главни герои жени, които ритат задници. Както по-нови, така и такива от близкото минало, които обаче са достатъчно запомнящи се, за да си струва да им дадете шанс.

#1 Specifier 09.03.2018 в 22:21:53

Kafe-то, аман от политкоректните глупотевини Искаме да гледаме нормални жени и мъже, т.е. женствени и мъжествени, а не обратното. Феминистките левичарски фантазии не ни плобутвайте.

#2 Дракон с кисело зеле 10.03.2018 в 14:27:59

"The 100" - пилотният епизод е абсолютен боклук. От там нататък нямам намерения да го гледам. "Dollhouse" - страхотен първи сезон, но орязаха бюджета на втория и това си личи много. "Godless" - не съм го гледал, но не изглежда зле. Трябва да го пробвам. "Agent Carter" - хубав първи сезон, но не достатъчно, че да гледам и втория. "Orphan Black" - радваше до един момент, ама... Ама.

Новините

Най-четените