Най-добрите сериали на 2018-а

Краят на годината идва и е време за равносметка. Откъм филми едва ли можем да кажем, че 2018-а беше особено добра за киното, въпреки няколко наистина добри попадения, но за сметка на това при сериалите видяхме много на брой заслужаващи си заглавия.

Утвърдени имена дадоха още от най-доброто, с което разполагат. Сред примерите за нови сезони, които определено си заслужават гледането, попадат такива на Westworld, Broen, Atlanta, This Is Us, The Expanse (който преживя прекратяването си и благодарение на феновете беше възроден в Amazon Prime за четвърти сезон), Riverdale, Daredevil (впоследствие прекратен от Netflix заедно с други 2 от сериалите на Marvel), American Horror Story,  The Handmaid's Tale, The Americans и др.

American Vandal и The Marvelous Mrs Maisel също успяха да надградят над приятната изненада, която постигнаха с първите си сезони, предизвиквайки след себе си много смях и приятни емоции. South Park, Rick And Morty, Bojack Horsman успяха отново да се движат по ръба на приетото и да направят великолепна анимационна сатира.

Споменаваме ги тук, за да може в галерията да останат само онези сериали, които през 2018-а направиха своя дебют и ни впечатлиха с него (а и за да не стане тя безкрайна).

В галерията ще видите сериалите на 2018 г., които дебютираха през годината и успяха да спечелят вниманието и симпатиите ни.

#1 mehudi 01.01.2019 в 16:17:17

чнг! вашият екип само английски ли говори, и то с сащ/ок диалект? няма ли сериали в австралия/канада, някъде в континентална европа, корея, китай, русия и тн, които заслужават да бъдат споменати. да бяхте написали поне най-добрите англо-езични сериали от сащ/ок като заглавие.

Новините

Най-четените