Гаджетата на Шарапова

"Тя не издава никакъв звук, докато прави секс. Не мога да ви опиша колко разочарован бях. Мислех си, както вероятно повечето от вас, че е от жените, които са шумни в леглото. Но всъщност, тя просто лежи като умряла жаба. Дори се ядосва, когато издавам звуци, защото това й нарушавало концентрацията."

Думите са на фронтмена на Maroon 5 Адам Лавин от времето, когато беше гадже на Мария Шарапова. Става въпрос за кратък период през 2005 г.

Тогава Лавин и групата му са на върха на славата, след като печелят първата си награда Грами за най-добър нов изпълнител, а Шарапова е сензация в тениса, след като печели Уимбълдън на 17 години.

Запознават се на парти в Ню Йорк по случай рождения ден на тенисистка, но връзката приключва със споменатото интервю. Лавин твърди, че думите са му преиначени, но все пак миналата година преди да сключи брак с модела на Victoria's Secret Беати Принслу се извини на всички свои предишни гаджета за отношението към тях.

Млада, богата, красива и успешна, Шарапова бързо превъзмогва раздялата и следват още няколко бурни любови, преди да се стигне до връзката й с Григор Димитров. Рускинята дори бе сгодена за баскетболната звезда Саша Вуячич и двамата планираха сватба в Истанбул, която в крайна сметка пропадна.

Наред с явните й авантюри, името на Мария Шарапова бе замесено и в няколко недоказани любовни афери. Сред най-пикантните от тях са връзка с холивудска актриса, както и със суперзвездата на футбола Кристиано Роналдо.

Вижте в галерията гаджетата на Мария Шарапова през годините.

Camilla Belle & Maria Sharapova pic.twitter.com/4FmmKibir9

— Yapshow Media (@yapshow) April 27, 2015

#4 nyama 28.07.2015 в 14:49:41

Rich whore.

#5 Дракон с кисело зеле 28.07.2015 в 14:53:00

Мануела, това не е чуждестранна спортистка. Това е "Нашата Машенка". (Адската тъпотия, всъщност.)

#6 тъп 28.07.2015 в 19:12:05

каката е завоевание за престиж. пуберът се възползва и получи световни овации от онанистите, но си прецака кариерата. вижте какво казва макенроу. дано успее с втория старт.

Новините

Най-четените