Милан купува осем нови, пет от тях са от Челси

Осем играчи присъстват в списъка за покупки на Милан за това лято, като петима от тях са от Челси. Тепърва обаче предстои потвърждение на този списък от вицепрезидента на Милан Адриано Галиани.

В Милан се опитват са освежат сериозно тима си, а начело на списъка са нападателите на Челси Дидие Дрогба и Никола Анелка.

Бъдещето на двамата голмайстори на „Стамфорд Бридж" е неясно, като се има предвид, че новият мениджър на Челси Андре Вияш-Боаш иска да привлече Фалкао от Порто и най-вероятно ще успее.

Все още не се знае дали Дрогба и Анелка влизат в плановете на Вияш-Боаш, но се очаква Милан да направи съвместна оферта за двамата, за да тества настроенията в лагера на Челси.

Очаква се собственикът на Челси Роман Абрамович да финансира всички покупки на Вияш-Боаш, но в същото време португалецът трябва да „разтовари" тима от ненужните му играчи и да намери някой друг, който да им плаща огромните заплати.

Кои са другите играчи на Челси, за които Милан и Галиани планират да се борят? Микаел Есиен, Алекс и Саломон Калу. А до осем, колкото футболисти включва пълният списък на Галиани? Кака от Реал и две от звездите на Байерн - Себастиан Швайнщайгер и Ариен Робен.

Новините

Най-четените