Седемте най-вълнуващи отбора, с които да играете на Football Manager 2018

Football Manager 2018 вече бе официално представен, а за феновете на поредицата това означава едно нещо - сбогом социален живот, защото е време за потапяне в магията на една от най-завладяващите и реалистични игри.

На кой отбор ще заложите? На света има доста по-лесни въпроси, нали?

Може да се опитате да пробудите заспал гигант и да го върнете към славните му години, което е равносилно на геройство. Има шанс и да започнете свой нов проект и да създадете собствен гранд. Или просто искате парите на Манчестър Сити и абсолютна доминация?

На Football Manager 2018 изборът е богат. Но във всяка от различните категории си има тимове, които се отличават над останалите. Например, да заиграеш с Нант значи да се пробваш да изравниш състава си с този на ПСЖ, а това предлага по-различни препятствия от тези, ако играеш с Борусия Дортмунд в Бундеслигата и искаш да вземеш скалпа на Байерн.

А какво ще кажете за някой отбор от ниските дивизии на Англия? Може би и красивият футбол на Наполи заслужава да бъде окичен със злато? Зависи колко добро е главното действащо лице в клуба.

В галерията може да видите седемте най-вълнуващи отбора, с които да играете на Football Manager 2018.

Новините

Най-четените