Диего Коща се контузи

Новото попълнение на Челси Диего Коща получи контузия на ахилеса на тренировка вчера и в клуба признаха, че са притеснени за възможността испанският национал да отсъства доста време от терените. Челси купи Коща за 32 милиона лири това лято, а в момента прогнозите за възстановяването му са полярни - първо се появи информация, че той може и да се оправи за мача с Евертън в събота вечерта, но малко по-късно източник от клуба прогнозира, че Коща може да се лекува до шест седмици.

Коща имаше проблеми с подобна контузия и през миналия сезон, когато рита за Атлетико Мадрид. А всяка лекарска прогноза, която би го оставила за повече време извън терена, ще има пряко отношение към бъдещето на Фернандо Торес в клуба.

Испанецът иска да премине в Милан, но в италианския клуб няма да може да получава парите, които взима в Челси. Предполага се, че годишната заплата на Торес в Лондон е 9 милиона лири.

В Милан са готови да го вземат под наем за един сезон и да му платят 7 милиона лири, но искат по-голямата част от тези пари да бъдат покрити от Челси. В Челси естествено не приемат този вариант.

Новините

Най-четените