Реднап: Красич се оказа много скъп за нас

Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап призна, че не е успял да привлече Милош Красич от Ювентус, тъй като сърбинът се е оказал много скъп. Тотнъм искаше да вземе Красич под наем, но Юве и футболистът заявиха, че предпочитат лондонския клуб да го купи.

Тотнъм преговаря усилено в Ювентус вчера, но в крайна сметка се оказа, че няма необходимата сума - около 15 милиона лири. Тази цена обаче е базирана на информация от 2011, а от Ювентус се казаха на колко са оценили Милош. Преди празниците той струваше 12 милиона евро, сега обаче е повече.

27-годишният Красич пристигна в Ювентус през 2010 от ЦСКА срещу 12,4 милиона лири и Реднап правеше сметки да го направи конкурент на Гарет Бейл и Аарън Ленън в нападението на Тотнъм, а Стивън Пиенар беше върнат под наем в Евертън.

"Исках да взема Красич под наем - обясни Реднап след победата на Тотнъм с 3:1 срещу Уигън снощи. - Всъщност, исках да го купя още преди една година, но той беше твърде скъп - 15 милиона лири.

"Сега идеята ми беше да го вземем под наем, но той не искаше да идва така, предпочиташе да го купим, но ние нямаме парите за тази сделка."

Новините

Най-четените