Манчини отрече, че отива в Монако

Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини за пореден път отхвърли спекулаците, че през лятото ще напусне клуба, за да поеме френския Монако. Според последните информации в медиите от двете страни на Ламанша, представители на Монако са направили оферта на Манчини още миналия сезон, но той е отказал да замести Клаудио Раниери начело на клуба.

„Не, няма такова нещо. За мен Монако е един от най-добрите отбори в цяла Европа и няма значение, че в момента тимът е във Втора дивизия, като наистина има добър мениджър.

„Освен това, медиите ме пращат толкова отдавна там, че двамата с Яя Туре все едно наистина работим за Монако.", обясни Манчини.

Италианецът напомни на британските медии за постоянните спекулации за бъдещето, като и за прогнозите, че Туре няма да остане в Сити, след като той отложи началото на преговорите за нов договор.

Слуховете в Англия, че Манчини ще бъде освободен след края на сезона във Висшата лига затихнаха в последно време, въпреки твърденията, че най-голям интерес към него има поне два италианския отбора, начело с Рома.

Новините

Най-четените