Моуриньо пак иска Франк Лампард

Треньорът на Реал (Мадрид) Жозе Моуриньо ще се опита да привлече на "Сантяго Бернабеу" футболиста на Челси Франк Лампард, съобщи таблоидът "The Sun". Според изданието Специалния е готов да включи в сделката и испанския младежки национал Естебан Гранеро.

Интерес към халфа, който е оценяван на 6 милиона лири, проявяват Арсенал и Ливърпул. Моуриньо обаче предпочитал Гранеро да бъде изпратен в Челси, за да може Реал да привлече Лампард. Специалния се надява опита на английския национал да помогне в битката с Барселона.

Самият Лампард се намира в трудна ситуация в Челси. Той не е първи избор на мениджъра Андре Вияш-Боаш за халфовата линия и това си пролича в решителния двубой с Валенсия в Шампионската лига миналата седмица. Тогава Лампард остана резерва, а на терена се появиха Раул Мейрелеш, Ориол Ромеу и Рамиреш. Очаква се Лампард да остане на пейката и в дербито срещу Манчестър Сити тази вечер.

За Жозе Моуриньо това ще е трети опит да привлече опитния халф. Португалецът искаше Лампард в Интер през 2008 г. и в Реал през миналата година. И в двата случая английският национал остана верен на Челси, с чийто състав спечели три пъти шампионската титла, три пъти Купата на Англия и два пъти Купата на Лигата.

Новините

Най-четените