Левски чака Йовов до края на седмицата

Спортният директор на Левски Георги Иванов обяви, че ръководството на „сините" очаква отговора на ветерана Христо Йовов за новия му договор до края на седмицата. Както е известно, капитанът на тима има предложение за удължаване на контракта си до края на следващия сезон, но все още обмисля дали изобщо да продължи кариерата си.

"С Ицо сме се разбрали до края на седмица да даде отговор", каза Георги Иванов. "Той трябва сам да си вземе решението. Христо Йовов е много важен футболист за Левски, но не може да насилва никой", продължи спортният директор.

Днес той, Йовов и още един от футболистите на тима - Александър Киров присъстваха на поднасянето на венци и цветя на на могилката в градинката на 22-ра гимназия в София на мястото, на което преди 97 години е основан футболният клуб.

На церемонията дойдоха още изпълнителният директор Константин Баждеков, председателят на Управителния съвет Георги Марков, представители на треньорския щаб на представителния отбор, ветерани, служители на Левски и привърженици на "сините". Млади таланти от школата на Левски пък положиха венец, а на събитието присъства и председателят на Спортен клуб Левски - Стоян Хранов.

Георги Иванов коментира още и темата за евентуален заместник на почти сигурно напускащият голмайстор Гара Дембеле. В последните дни се появи информация, че спортният директор на „сините" е бил в Испания където е наблюдавал играч на Райо Валекано, за да го привлече в Левски. „Не знам защо твърдите, че съм гледал нападател. Бях два дни на почивка", отсече с чувство за хумор Гонзо.

 

Новините

Най-четените