Валери: Публиката на Левски е велика

Валери Божинов е приел предложението на Левски заради "сините" фенове. "Карат ме да настръхвам всеки път, когато съм на стадиона", заяви националът при заминаването на Левски за Кипър.

"Не съжлаявам, че дойдох в Левски. Това е голям отбор с велика публика. Надявам се да помогна с каквото мога и със съотборниците ми да спечелим трофей за 100-годишния юбилей.

Дано с присъствието си в отбора да вдъхна увереност и желание за победа и на другите в съблекалнята. Не искам да парадирам, че съм бил голям левскар, но когато съм бил в България, винаги съм ходил на мачове на отбора.

Мога да кажа, че феновете са тези, които ме спечелиха. Публиката ме кара да настръхвам всеки път на стадиона. Все още не съм подписал, но трябва да се оправят някои дребни подробности", каза още бившият играч на Манчестър Сити.

#2 pixie 03.02.2014 в 09:30:23

Като го гледах снощи по новините колко надменно се държа с журналистите, супер много се ядосах. Миналата седмица отказа на Левски, а сега горд, че е част от отбора. А това изказване в заглавието е супер лицемерно и подмазваческо. Това момче е просто пример за развален млад човек, който имаше бъдеще, ама го пропиля. Май парите наистина развалят хората. А пък чалгата откровено не прощава.

#3 Оня Дето Го Трият 03.02.2014 в 10:10:41

"Карат ме да настръхвам всеки път, когато съм на стадиона" Силно се надявам да е така и да те гони с камъни тая публика всеки път, когато те види Мисля че тоя трансфер е едно от най-срамните петна в историята на Левски

#4 John Smith 03.02.2014 в 11:03:23

Ма тоя не беше ли женен за неква порно звезда??? От кога стана и футболист

#5 AlahAkbar 03.02.2014 в 14:37:24

E такива тъпаци са повечето футболисти...

Новините

Най-четените