Роналдо: Съдията сякаш искаше Барса да спечели

Португалската звезда на Реал Кристиано Роналдо нападна съдията на „Ел Класико", което снощи Белия балет загуби с 3:4 у дома. Факт е, че някои от решенията на съдията Ундиано Маленко бяха посрещнати нееднозначно от медиите и феновете.

Реферът даде спорна дузпа за Реал малко след почивката и свири две дузпи за Барселона след това, като изгони и Серхио Рамос от Реал. Така, според Роналдо, съдията умишлено е подкрепил Барселона.

„Маленко не е подходящ за такива мачове - обясни португалецът. - Ние играхме срещу 12 съперници. Винаги става така. Сякаш никой не иска ние да спечелим и да може Барселона да остане в битката за титлата.

„Не търся извинения за загубата, но не мога да премълча това, което стана в мача. Реферът не беше на нужното ниво за мач от такъв ранг.

„Играя от пет години в Реал и съм наясно какво става. Ако Барселона бяха загубили, те нямаше да имат шанс за титлата. Никога не съм виждал съдиите да подпират Реал."

Роналдо обаче е уверен, че въпреки всичко, Реал ще стане шампион на Испания.

„Без значение какво се случи срещу Барселона, Реал ще вземе титлата", обясни Кристиано.

Реал и Атлетико (Мадрид) делят първата позиция с равен брой точки, а Барселона е на трето място, само на една точка зад тях.

#1 Mr Norris 25.03.2014 в 08:27:05

Ей, тоя лигльо, ако не се разреве за нещо няма да е той. Все него го мразят, все съдията срещу тях, златни топки не му дават, заплатата му - ниска... Да web@ португалския мангал....

Новините

Най-четените