Петима юноши почват подготовка с Левски

Петима юноши ще водят подготовка с Левски в началото на 2012 г., съобщи gong.bg. На първото занимание днес обаче ще присъстват само четирима от тях - Димитър Илиев /вратар/, Христо Попадиин /защитник/, Борислав Цонев /халф/ и Радослав Цонев /халф/.

Последният - офанзивният полузащитник Антонио Вутов ще се присъедини към първия състав утре, тъй като е бил уведомен за решението на треньора Николай Костов твърде късно. Вутов ще бъде и най-младият играч на "сините" след като е роден през 1996 г.

Въпросните таланти ще попаднат в списъка на треньора Николай Костов за лагера в Агиа Напа, който е от 6 до 17 януари. На него ще се набляга на физическите упражнения. Не е изключено после те да не попаднат в списъка за следващите два лагера, които отново ще са в чужбина.

На първото занимание днес ще присъства и цялото ръководство на Левски в лицето на собственика Тодор Батков, новият шеф Иво Тонев и спортния директор Георги Иванов-Гонзо. Очаква се преди него да бъде представен португалецът Нуно Пинто, който е първото ново и на този етап единствено ново попълнение на Левски.

Все още няма яснота каква ще е съдбата на Марко Видович и Ларс Рисп. Шведът със сигурност ще тренира днес, а с Видович като че ли е постигната договорка да си тръгне от Левски след като е ненужен.

На практика подготовката на "сините" за пролетния полусезон вече стартира след като още вчера играчите бяха подложени на задължителните медицински изследвания.

Новините

Най-четените