Борусия иска двама от Челси

През летния трансферен прозорец Борусия (Дортмунд) ще се бори за двама играчи от Челси. Треньорът на Борусия Юрген Клоп е наясно, че рано или късно ще трябва да се раздели с Роберт Левандовски и иска да привлече двама младоци от „Стамфорд Бридж".

Клоп полага сериозни усилия, за да подсили Борусия, тъй като през новия сезон шампионът Байерн ще е още по-силен, особено като се има предвид, че тимът се поема от Хосеп Гуардиола.

Борусия иска да привлече двамата белгийци Кевин де Брюин и Ромелу Лукаку, като Клоп може да им предложи шанс да са титуляри, но се предполага, че Жозе Моуриньо най-вероятно няма да одобри подобен двоен трансфер.

Португалецът заяви, че ще даде шанс на всички футболисти в Челси да го впечатлят по време на подготовката на тима за новия сезон, включително и Де Брюин и Лукаку, които направиха силен сезон, но дадени под наем - във Вердер и Уест Бромич.

Лукаку ще разбере доста бързо дали за него ще има място в нападението на Челси в момента, в който станат ясни плановете на Моуриньо за новото попълнение Андре Шюрле. А в Дортмунд гледат на Де Брюин като на идеалния заместник на Марио Гьотце, който премина в Байерн.

Новините

Най-четените