Благодаря ви за тоалетните. А на крайните спирки?

Преди избори в Столичната община се сетиха и за належащите нужди.

За целта ще се инвестират 90 000 лева в нова тоалетна в Южния парк, съобщи кметът Йорданка Фандъкова.

И понеже за всичко в България - и в София, се сеща първо Бойко Борисов, то благодарим на премиера за бъдещата тоалетна в Южния парк, в която ще има и място за повиване на бебета. Г-жа Фандъкова, предполагаме, също е благодарила.

Благодарим и за бъдещите две тоалетни в Борисовата градина, както и за тази, която ще се ремонтира в района на болница "Пирогов".

Обаче какво стана с обещаните още от негово време тоалетни по крайните спирки за шофьорите от градския транспорт?

Преди време, когато протестираха за заплатите си, това беше сред исканията им...

Ами отмря ли идеята да се търси собственик на разрушената тоалетна в Докторската градина?

Помним, че по времето на кмета Борисов желаещ така и не се намери.

А за тоалетните глас надигна и кандидатът на "Атака" за София Николай Пехливанов.

Той внесе в Столична община подписка с искане за чисти и достъпни градски тоалетни.

В града има 63 обществени тоалетни, но голяма част от тях не работят защото входовете им са бетонирани, а други са подслонили семейства.

#1 Чинчифон 25.08.2011 в 16:28:26

Какво търси тази тиха,скромна и приятна жена в задръстеният свят на нашата тъпа,арогантна и суетна политическа простотия?Като учителка тя със сигурност вижда безпомощната посредственост на Boy & Co.Защо мълчи?

#3 Гризли 25.08.2011 в 19:40:07

"За целта ще се инвестират 90 000 лева в нова тоалетна в Южния парк, съобщи кметът Йорданка Фандъкова." Не знам как са цените в София, но тук, в Пловдив, за толкова пари можеш да си купиш мно-о-го голям апартамент, и то на мно-о-го хубаво място! Много ми е интересно какво толкова ще има в тази тоалетна, та ще е толкова скъпа?! Ще е с хол и кухня може би?! Или ще има безплатен масаж вътре?! Тези пари очевидно са от данъкоплатците - ще трябва ли и аз да идвам до София на тоалетна, за пикая на напразно хвърлените от държавата мои (под формата на данъци) пари?!

#4 Мишуга 26.08.2011 в 01:14:38

А тоалетна на градинката пред Народния театър Ив вазов - там всичко смуче бира и пика из храстите където намери. Младежи се валят по земята в несвяст и полов нагон сред л@iна, дамски превръзки и опикано. Кой ходи в южния парк да пика? По-важно е да има там където се събират младите.

#5 solaar 26.08.2011 в 12:23:13

Откъде пък се взеха тия 90 бона за кенеф в Южния? Нали преди 2 седмици Фъндъка излезе официално с тоалетната си стратегия за София - пластмасови Екотой във всяка градинка и толкоз. За течаща вода учителката не е чувала. Може ли хигиената при децата (и възрастните) не се преподава по руски.

#6 азът 28.08.2011 в 21:31:43

Абе хамстери и други гризазачи, не разбрахте ли софия е билгаристан? Ще плащате за нашите кенефи

Новините

Най-четените