Паяк вдигна Ламборгинито на Конър Макгрегър

Законите в Ирландия важат за всички и Конър Макгрегър го изпита върху собствената си кола.

Камофлажнозеленото му Ламборгини бе вдигнато от паяк, след като шампионът на UFC явно е паркирал непозволено.

Само преди няколко дни Макгрегър се хвалеше в Instagram, че Ламборгинито му за над 200 000 евро е единственото по рода си в Ирландия, а сега явно ще е и единственото във временния наказателен паркинг.

Междувременно, ботафорията около евентуалния мач между ирландеца и Флойд Мейуедър продължава, но отново истински новини за двубоя няма.

Спекулациите говорят за 10 юни като евентуална дата на мегасблъсъка, а мястото би трябвало да е T-Mobile Arena в Лас Вегас.

#1 паяка 31.03.2017 в 16:29:49

"Междувременно, кое? кое?... продължава"

#2 паяка 31.03.2017 в 17:01:39

камОфлажно, бОтафория, не са У и О съседни на клавиатОрата, та си е неграмУтнУст

#3 pixie 31.03.2017 в 22:04:07

Като изключим подобието на статия, сякаш написано от второкласник през първите дни на учебната година, успокоението, което ни наляга е, че законите в белите държави са за всички и даже се спазват. Голям кеф е, че Конър Макгрегър или баща му няма да кого да се обадят, за да уредят работата с возилото или и да имат, номерът не минава.

#4 паяка 01.04.2017 в 13:07:59

Dessi Ivanova ПОИЗмежду другото…не е cool да си неграмотен България е на 43-то място от 44 възможни” според международния тест за грамотност на 15-годишните “PISA”. Страната ни е първа по неграмотност в Европейския съюз, сочи анализ на Европейската комисия. В световен мащаб заемаме 53-то място – много преди нас са Киргизстан, Тринидад и Тобаго, Туркменистан, Тонга. Интелигентността на нацията рязко намалява. По IQ вече сме след Монголия и Казахстан според класация на Центъра за демографска политика. Едва на 47-мо място сме по интелигентност в списък от 113 държави. Разпознахте ли се? Някакви идеЙ на какво се дължи това? Неграмотни сме си. Наистина. Все повече. И все по-малко ни прави впечЕтление. Така че – не са ни прецакали в докладите, защото сме малки. Няма световен заговор срещу нас. Не са нито илюминатите, нито масоните. Заслужаваме си мястото в класациите. Да, и ти, който четеш възмутено, цъкаш с език и си казваш: “К‘ва е тая, бе“. И ти, който постваш във Facebook снимки на Вазов върху българското знаме, придружени с текст “ВАЗОВ ТИ СИ НАИ ВЕЛИКИЯ.” „ДеЦки градини“, „деДективски агенциЙ“, „тЯтър“, „аЙрогара“, „напримерНО“… Да продължавам ли? Примерите са безкрайни. Социални мрежи, табели на магазини, кафенета и сладкарници, медии – навсякъде изобилства от правописни грешки. Пишем неграмотно, говорим неграмотно, май започнахме и да мислим неграмотно. Да, да, знам, че това не е най-големият проблем на “KLETA MAJKA BALGARIQ”, но наистина ли не ни пука, че ни става все по-трудно да говорим и пишем нормално на майчин език? От себеуважение, не от друго. Имам ИЗ-ПОД-НАД предвид, че е грозно. Претенциите ни, иначе толкова много и големи, трябва да се покриват поне малко с възможностите. Иначе животА ни никога няма да стане розАв. СъжЕлявам, не можемЕ да „продължаваме напред” по този начин!

Новините

Най-четените