Как да се измъкнеш от неприятности при катастрофа? Лесно - само трябва да си Зидан и да се съгласиш за селфи

Игнасио Фернандес шофираше през Валдебебас миналата събота, когато почувства леко почукване отзад. Излизайки от кръговото, даде предимство на друга кола и беше натиснат леко откъм багажника.

Собственикът на автомобила, който се спря в него, бе не кой да е, а старши-треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан, който пътуваше към базата на „белите“ за тренировка.

Фернандес, който работи като мениджър в магазин за мебели, веднага разпознава причинителя на лекото ПТП и разказва, че сам е поискал нещата да се разминат по-леко.

„Веднага щом го видях, го разпознах и му казах: „Искаше ми се да се запознаем при други обстоятелства, но и това не е лошо“, споделя самият Фернандес.

За да избегнат струпването на медии около тренировъчната база на Реал Мадрид, Игнасио предлага двамата със Зидан да се разберат по-късно относно застраховката, но помолил за бързо селфи, с което да запамети момента.

„Помолих го за селфи, защото иначе приятелите ми никога не биха ми повярвали, че Зидан ме е ударил. И той веднага се съгласи. Свали шапката си и се снимахме“, разказва още Игнасио.

След известно време представител на Зидан сам го търси по телефона и му е благодарил от името на французина за съдействието и че не се е възползвал от ситуацията и не го е молил за автографи, фланелки или билети.

Новините

Най-четените