Звездите на Юнайтед задължени да карат Chevrolet

Звездите на Манчестър Юнайтед получиха строги указания да се откажат от любимите си модели на Porsche, Ferrari и Aston Martin и да започнат да идват на „Олд Трафорд" със служебните им коли Chevrolet, които са част от спонсорския договор с марката на американския автомобилен гигант.

В една от най-странните рекламни сделки в историята на автомобилната индустрия Chevrolet се съгласи да плати 559 милиона долара за 7 години, за да се рекламира върху фланелките на Манчестър Юнайтед, а когато сделката влезе реално в сила, американската марка вече беше напуснала европейския пазар.

Шефовете на Chevrolet са останали недоволни от факта, че звездите на Юнайтед упорито не карат предоставените им коли и въпросът е бил отнесен до управата на клуба.

Става въпрос за 15 автомобила за звездите, но досега единствените, които шофирали с ентусиазъм новите си безплатни коли били хората от тренировъчния екип на Юнайтед.

„Получи се доста неудобно, когато колите пристигнаха в базата „Карингтън" и се оказа, че никой не иска да ги кара - заяви източник от Юнайтед пред The Daily Mirror. - Сега шефовете реагираха бързо и наредиха на играчите да оставят своите коли у дома и да карат автомобилите на Chevrolet, за да може колите да влязат в медиите."

Първите нареждания да бъдат снимани зад волана на Chevrolet са получили Давид де Хеа, Джони Евънс, Хуан Мата и Антонио Валенсия и никой от тях не е посмял да се оплаче от разпореждането на Луис ван Гаал.

Новините

Най-четените