7 горещи лица (и тела) на спортната журналистика

Мадридският вестник "Ас" си хареса седем сексапилни лица на спортната журналистика в класация. Някои познаваме, други са известни и покрай половинките си. Но е сигурно - те са не само хубави, но и добри професионалисти.
Кои са:

Ейприл Роуз
Модел и актриса, участвала и в касови продукции на Холивууд. Но избира спортната журналистика, като е отразявала НАСКАР, мотоциклетни състезания, а сега е най-близо до хокея. Прави специално предаване за Чикаго Блекхоукс за станцията на FOX Sports в града.

Лара Алварес
Тя е прекрасна, хобито и е да позира като модел на бельо, но от десет години прави сериозна кариера в испански тв и радиостанции. Бе сгодена за Серхио Рамос, но се разделиха преди да се стигне до сватба. Тя обаче се концентрира върху работата въпреки разочарованието - има и свое собствено предаване за футбол в тв канала Ла Секста.

Химена Санчес
Знае всичко за американския футбол, въпреки че е мексиканка. Отразяваше световното в Бразилия по нашенския си футбол, а любимият и спортист е Майкъл Джордан. Не понася единствено бокс.

Лиан Туидън
Сега се занимава основно с благотворителност, но е доайен в покера и неговото медийно покритие. Води едно от най-култовите предавания в Щатите по темата: "Долу чиповете".

Марисол Гонсалес
Скоро може и да се откаже от професията, защото се говори, че мексиканката е бременна от бъдещия си съпруг Рафаел Маркес Луго - нападател на Гуадалахара и националния тим. Преди няколко години отразяваше НФЛ и бе майстор на флаш интервютата на терена със звездите.

Лаура Еспосто
Тя е бивш модел, който избра журналистиката. Води няколко студия из италиански телевизии за футбол, но личният и живот засега е много прикрит и несвързван с нито една звезда от калчото. Това е важно уточнение, защото такива връзки са обичайни на Ботуша. Бе репортер и следеше отблизо лагера на "скуадра адзура" на Мондиала.

Сара Карбонеро
Тя е жената на живота на Икер Касияс, с когото вече са семейство. Придоби световна слава с работата си на Мондиал 2010, когато предаваше за националната TVE директно от игрището по време на разгрявката на испанския тим, а зад нея Икер ловеше топките. След финала го интервюира, а той я целуна и разплака. Беше велика гледка, видяна от милиони. Спонтанна и истинска.

Новините

Най-четените