А, бе, а къде е Гонзо?

Само ден, след като бе назначен с фанфари в родния си клуб, Георги Иванов-Гонзо си тръгнал. Или не си тръгнал... Или пък тропнал по масата, че не се работи професионално. Или поискал някакви неща, пък босовете не ги изпълняват. Дали пък няма да се върне?

Всъщност, феновете на Локо (Пд) не би трябвало да затаяват дъх за развръзката на тая ситуация. Мрачното момче, което сякаш все е обидено на някого, доказа за 4 години, че не е някакъв месия. След като стана първият директор в историята на Левски, който за три сезона не спечели трофей (беше и треньор със същия успех) Гонзо сега се зае да оправя и Локо.

Но претенциите му, както и сложният характер, с който не всеки може да „мели", го правят труден за работа на какъвто и да е пост. За да си добър треньор или ръководител във футбола първо трябва да си човек с подход и психологически умения на съвсем елементарно ниво. Още в Левски това бе проблемът. Гонзо не знае как да мотивира играчите, а напротив - с викове и диктатура по нашенски опитва да налага ред.

Ок, момчето може и да се е променило. Дано да е така. Но защо тогава още първият ден като треньор на Локо минава със скандал?

В клуб, в който си имат вече един доста спорен ръководител - Атанас Узунов, който има доста натрупвания от времето, когато бе един доста спорен съдия. Там е и Христо Бонев, чието его и самолюбие понякога е твърде голямо за хора, които искат просто да работят и да се развиват. Да не говорим и за новия собственик, който внася колорит и напомня малко на хората, управляващи един столичен гранд. Не е случайно, че Локо се разбира за трансфери най-добре с ЦСКА, управленчески двата клуба май използват една и съща схема - зле организиран хаос.

Но и при тези фактори, къде ще вирее Гонзо? На кого ще налага мнението си, което знаем, че не търпи намеси и поправки. Директорът и треньор винаги бе прав в Левски, дори когато очевидно грешеше. Сега трудно това може да става, защото доста хора искат да водят „бащина" черно-бяла дружина.

Ако не се вземе в ръце и не промени малко нрава си, Гонзо ще се превърне в един Вили Вуцов на футбола ни. Ще го назначават и гонят оттук и там, докато накрая не остане президент на клуб, който да го иска. Би било жалко.

#1 Оня Дето Го Трият 12.10.2012 в 10:51:17

Как къде е Гонзо? Гонзо е в историята - 15 парчета срещу ЦСКА! Ако ЦСКА претендира да е име в Европа, "убиец на гиганти", "евробоец", рекордьор по титли, то значи Гонзо е гигант щом няма друг футболист в историята вкарал повече голове на чорбетата! Има ли друг? - Няма!

#2 чичо Манчо 12.10.2012 в 12:00:03

Оня, акъла ти е точно колкото на Гондзю бей, ака Рензо, ака Говньо, което значи, че за Коледа имаш от мене дузина книжки за оцветяване

#3 Оня Дето Го Трият 12.10.2012 в 12:30:31

За голове акъл не се иска Вие що се кланяте на Стоичков тогава ако беше за акъл тая работа?

#4 vanko 12.10.2012 в 15:08:38

Оня Дето Му Е Гладък Мозъка Ти, изобщо, усети ли се кой с кого сравняваш???

#5 Оня Дето Го Трият 12.10.2012 в 20:02:18

Да, защо.... кой според теб е по-умен? И кой от двамата е вкарал повече на ЦСКА (да се върнем на темата)?

#6 pueblo 13.10.2012 в 02:58:20

на село! как къде..... драпа по цеца мездренската

#7 Оня Дето Го Трият 13.10.2012 в 10:44:37

Дреме ти къде е.... Да вкара всеки по 15 на "евробоеца", па после ако ще картофи да сади

Новините

Най-четените