Слави Трифонов прекрати протеста

Слави Трифонов спря протеста пред парламента, защото днес сутринта от ГЕРБ внесоха проект за промени в изборния кодекс. Те предлагат да се въведе пълен мажоритарен вот в два тура, като страната бъде разделена на 240 ендомандатни района. В мотивите на предложенията е посочено в "изпълнение на волята на участвалите в инициирания в "Шоуто на Слави" референдум.

Протестът на Слави Трифонов продължи седем дни, той искаше конкретни стъпки от депутатите в изпълнение на гласуваното на референдума.

В разпространено до медиите писмо водещият казва: "днес началото на приемането на волята на 2 милиона и половина българи бе дадено", а "в следващите месеци ще покажат кои депутати как действат". Трифонов допълва, че "нищо не е свършило".

 

#1 Вълков 10.05.2017 в 20:26:21

"днес началото на приемането на волята на 2 милиона и половина българи бе дадено" А останали те бе келеш ???????????????

#2 TheRock 11.05.2017 в 07:59:04

Слави играе цирк за пред наивниците!

#4 Sandiu 11.05.2017 в 15:06:55

Трифонов събра 38 човека фенове.Най- известният му поддръжник беше Йоло Денев.Много си приличаха.Има само една единствена разлика - Йоло е автентичен, а Трифонов е позьор пред камерите, циркаджия. Той наистина се е взел много насериозно и се мисли за велик народен трибун(заедно с Йоло).От поведението на Трифонов се налага един извод - МЕДИЦИНСКИ СЛУЧАЙ!

Новините

Най-четените