Брендън Роджърс ще си оправи зъбите, а Ливърпул няма да е шампион (отново)

Трансферният прозорец в Англия като че ли не бе това, което очаквахме, но все пак се осъществиха и някои големи сделки.

Юрген Клоп прецени, че неговият Ливърпул не се нуждае от подсилване, но шампионът Манчестър Сити още  заздрави редиците с играчи като Родри, Кансело, Анхелиньо и др. От Манчестър Юнайтед се очакваше повече, но привличането на Хари Магуайър дава надежда на феновете за по-успешен сезон.

Арсенал ще е голяма загадка. Твърдеше се, че Унай Емери не разполага с бюджет за нови през лятото, но похарчи около 150 млн. евро за Никола Пепе, Уилям Салиба, Киърън Тиърни и Давид Луис. В състава му от Реал Мадрид под наем дойде и Дани Себайос.

В по-малките клубове също се случиха интересни неща.

Шампионът от 2016 година Лестър успя да привлече полузащитника Денис Прат точно преди затварянето на трансферния прозорец на Острова за сумата от 18 милиона паунда.

Мениджърът Брендън Роджърс вероятно ще има поводи да се усмихва, след като вече има в състава си още Юри Тилеманс и Айозе Перес. Мнозина виждат дори потенциал у "лисиците" да притиснат смятания за непоклатим топ 6.

Но Лестър съвсем не е единственият клуб с подобни амбиции...

През годините сме се убедили, че прогнози за Премиършип се правят трудно, но в галерията ви предлагаме някои неща, които очакваме да се случат през новата кампания.

Новините

Най-четените