10 звезди от световното идеални за Висшата лига

Алън Смит е легенда на Арсенал. В 12-годишната си кариера в северен Лондон нападателят спечели много трофеи. На два пъти стана шампион на Англия и успя да вдигне ФА къп, Купата на Лигата и КНК, отбелязвайки победния гол срещу Парма.

Смит, който е анализатор на "The Telegraph", представя десетимата млади футболисти, които направиха най-голямо впечатление на Световното първенство и топ-клубовете от Висшата лига трябва да съсредоточат усилията си и да ги привлекат, преди друг да го е направил.

Бившият нападател на "топчиите" обръща внимание на десетима млади играчи, които успяха да изпъкнат с таланта си при участието си на Мондиала, въпреки блясъка на вече утвърдените звезди.

Освен топ клубовете от Висшата лига, кандидати за подписите на тези футболисти не липсват. Според Смит в разгара на трансферния сезон, английските клубове трябва да изпреварят конкурентите си, ако искат да не изпуснат апетитните хапки на това световно първенство.

#1 vladovichev 08.07.2014 в 15:17:45

Млади, млади, пък показвате Куадрадо... Той е на 26, за футбола това не е млад футболист изобщо. Аранкис е на 25. Млади да речем са тези до 22-23 години, но 25-26 си е възраст за голям футбол.

Новините

Най-четените