Не е само Италия: Топ отборите, които ще ни липсват на Мондиал 2018

Тази седмица завършват дългите и тежки квалификации за Мондиал 2018 в Русия.

Над 200 национални отбора се бориха за 31 квоти, даващи право на участие на най-големия футболен форум, а някои от тимовете започнаха този квалификационен цикъл още през март 2015 г.

И докато Исландия и Панама за пръв път ще вземат участие на световен шампионат, то някои топ отбори, от които се очакваше много, записаха тежки провали и отпаднаха от сметките.

И макар че всички те си заслужиха провалите, не можем да отречем, че ще ни липсват на самото първенство и щяхме да се радваме да ги видим там.

Все пак в тях се състезават легендарни играчи и блестящи млади таланти, всъщност един от тези отбори в момента разполага с най-силното поколение във футболната си история... и все пак ще гледа Мондиала по телевизията.

И тъй като квалификациите почти приключиха, е време да погледнем петте най-добри национални отбора, които не успяха да се класират за Световното първенство.

Вижте ги в галерията.

#1 boris 15.11.2017 в 16:01:36

Буааа ха ха А за нашият собствен национален отбор - ни дума, ни вопъл, ни стон... На мен именно той ще ми липсва на световното, но млъкни сърце...

Новините

Най-четените