Невероятните идеални 11, които Ювентус привлече като свободни агенти

Адриен Рабио вече официално е футболист на Ювентус, след като беше привлечен със свободен трансфер от Пари Сен Жермен.

В Юве за пореден път доказаха, че са царе на сделките със свободни агенти и се пребориха за подписа на халфа, който според италианските медии подписва за 4 г., взима 10 млн. евро на ръка и ще получава по 7 млн. твърдо на сезон.

Рабио беше в конфликт с ръководството на ПСЖ и не е играл от декември, но е оценяван от Transfermarkt на 35 млн. евро (миналото лято - на 50 млн.) и все още е на идеална възраст от 24 г. От него ще се очаква да придаде повече класа на халфовата линия на Юве, която разочарова в определени моменти през миналия сезон.

С разнообразните си качества, французинът има всички шансове да се наложи в хегемона на Серия А и да му помогне да заеме така жадуваното място на европейския връх.

Привличането на Рабио е поредната изключително изгодна сделка, която Юве сключва със свободен агент в последните години и ни кара да си припомним какви големи звезди бяха взети в Торино по този начин. Става въпрос за играчи със солидни визитки или суперталанти, повечето успяха да постигнат сериозни неща с отбора, също така някои бяха продадени с огромна печалба.

В галерията сформираме една идеална единайсеторка на свободните агенти, взети от "Старата госпожа" в последните десетина години.

Новините

Най-четените