Христо Стоичков: Неймар в Реал? Не го виждам там

Неймар в Реал Мадрид - това изглежда като следващата голяма трансферна сага в световния футбол. Преди няколко дни бразилският Роналдо посъветва сънародника си да премине възможно най-бързо на "Бернабеу".

Но друга голяма фигура, нашият Христо Стоичков, "не вижда" звездата с белия екип.

През миналото лято Неймар напусна каталунците в посока ПСЖ с рекордна сделка на стойност 222 милиона евро. Така осъществи най-скъпия трансфер в историята на футбола.

Месеци след сделката медиите спекулират, че Неймар не се чувства добре в Париж и иска да се завърне в Испания.

Стоичков обаче не вярва, че това ще се случи.

"Не го виждам като играч на Реал. Пожелавам му всичко добро, но занапред няма да спечели всичко, както го стори в Барса", заяви Камата пред "Marca".

Той коментира и сегашното нападение на лидера в Ла Лига.

"Постоянно се изненадвам от нещата, които Меси прави. Всеки ден показва нещо ново. От малък се бори и е истински боец. Суарес също винаги съм го харесвал. Премина през трудности, но се припозна като играч на Барса и е истинска суперзвезда", смята Камата.

Ицо сподели виждането си за кризата в Реал, както и слуховете за уволнението на Зинедин Зидан.

"Понякога най-големите във футбола страдат. Реал ще се нуждае от време, за да си подреди нещата. Никой не се съмнява, че Зидан е страхотен треньор, но трябва да остане търпелив. Никой не може да му отнеме титлите, които спечели", завърши българската звезда.

Новините

Най-четените