Удар за Арсенал: Санчес пак се контузи

Вчерашната победа на Арсенал над Лестър с 2:1 може да има много висока цена за клуба, след като се оказа, че Алексис Санчес и Аарън Рамзи може да са получили сериозни контузии.

Санчес започна като титуляр, след като се върна в състава след лечение на контузия на ахилеса, а вчера изкара 68 минути и Арсен Венгер трябваше да го смени с Оливие Жиру. Инцидентът стана при сблъсък със защитника на Лестър Матю Ъпсън, а секунди по-късно Санчес се държеше за коляното и след това изгледа мача от резервната скамейка, като коляното му веднага получи компрес с лед.

Рамзи влезе като резерва през второто полувреме, но изкара едва 9 минути на терена преди да получи третото си за този сезон разтежение на сухожилие и мястото му зае Матийо Фламини.

„Не мога да кажа, че тези инциденти не ме притесняват - призна Венгер. - Новините не са добри, да се надяваме, че контузиите им не са сериозни."

Все още не се знае дали Санчес ще е готов за мача от петия кръг на турнира за Купата на ФА срещу лидера в Чемпиъншип Мидълзбро.

Новините

Най-четените