Представете си такъв Реал (Мадрид) следващия сезон

Реал (Мадрид) е един от отборите, които могат да си позволят всеки един играч на света без притеснения за финансовия феърплей.

Всяко лято от „белия балет“ се очаква да прави гръмки трансфери и мадридският гранд не се свени да плаща големи суми за нови играчи.

Само за последните два сезона Реал (Мадрид) похарчи над 300 милиона евро за трансфери, но не бива да забравяме, че точно в този период „кралете“ прибраха почти 230 милиона от продажби.

Сега, начело на Реал застана Рафаел Бенитес. 55-годишният специалист вече направи първата си голяма покупка, като плати 31,5 милиона евро на Порто за бразилеца Данило. Преди това към отбора се присъедини и Марко Асенио от Майорка за 3,5 млн.

Очаква се обаче испанецът да прави още трансфери, като не е изключено да доведе нови играчи от бившия си тим Наполи. Всички обаче знаем, че нито един трансфер в Реал не минава, ако не е одобрен от Флорентино Перес. А президентът на „кралете“ обича големите имена.

Нуждата от нови играчи си пролича в последния сезон, в който Реал не успя да спечели нито един трофей, което коства поста на Карло Анчелоти.

В галерията ще видите евентуалната стартова 11-орка на „кралете“ през следващия сезон, която ще трябва да атакува 11-ата.

Новините

Най-четените