Красавицата и старият плейбой се женят през юни

Основателят и издател на Playboy Хю Хефнър ще сключи брак с годеницата си Кристал Харис на 18 юни в своето имение, съобщи сайтът UsMagazine.com.

Церемонията ще е в тесен приятелски кръг, коментира 84-годишният младоженец, но негов близък е уточнил, че на партито са поканени около 300 души.

Хю Хефнер поиска ръката на Харис в коледната нощ, като булката веднага пусна снимка на впечатляващия си годежен пръстен в "Туитър". В момента 24-годишната Кристал трескаво търси рокля, като засега се е спряла на доста предизвикателен тоалет на дизайнерката Ромона Кевеза.

Хю Хефнър има зад гърба си два брака

Той се разведе с втората си съпруга Кимбърли Конрад през миналата година след 11-годишен брак. Първата  съпруга на Хефнър е Милдред Уилямс, като двамата са семейство в продължение на десет години между 1949 и 1959 г. От двете си жени издателят на "Плейбой" има по две деца.

Дъщеря му Кристи е родена през 1952 г., а първородният му син Дейвид се появява на бял свят през 1955 г. Къмбърли Конрад му ражда двама сина - Марстън (1990 г.) и Купър (1991 г.).

Хю среща бъдещата си съпруга покрай "Плейбой". Тя е момиче на месеца на списанието през декември 2009 г. Предишната жена на Хефнър - Кимбърли, също успява да го впечатли, като става момиче на месеца на "Плейбой".

Хефнър за брака и секса...


В телефонно интервю за The Daily Beast миналата година Хефнър говори за еволюцията на идеите му за брака. "Мисля, че бракът е напълно адектавен вариант за много хора. Когато се получи, това е един от най-добрите начини за отглеждане на деца. Но има много пътища към Мека. Опитал съм и едното, и другото", казва той и добавя: "Няма да претендирам, че най-щастливите ми моменти са били, когато бях женен. Не беше така..."

Хефнър признава, че е бил моногамен до момента, когато е стартирал списанието през 1953 г. И е бил шокиран, че бъдещата му жена е признала, че наскоро е имала връзка. "Просто бях наивен тогава. И наистина беше шок за мен, защото го научих в нощта преди да се оженим. Мисля, че това беше нейният начин да каже, че не е уверена, че трябва да се женим... Ако бях приел това като предупредителен знак, щях да спестя на всички много проблеми. Но пък нямаше да имам моите чудесни, прекрасни деца!"

И въпреки това Хефнър е съгласен, че смисълът на сексуалната революция "беше отделянето на секса от възпроизводството" - докато през XIX век само бохемите и радикалите подкрепха идеята за сексуалност, освободена от оковите на връзките с брака или възпроизводството, Playboy спомогна за масовизирането на тези идеи.

#1 Ицо 25.02.2011 в 14:20:59

За какво му е тая дъртофелница - на 24 год. ... баси. Вместо да гепи някоя на 18 например.

#5 Rowan 28.02.2011 в 20:58:06

Хмм, колкото пъти я видя тази снимка, се сещам за моя морален казус от миналото лято. Реално погледнато 18 годишните вече можеха да са на годините на потенциална моя дъщеря. Познайте как реших казуса... Ако можех да сложа и снимката и, щяхте да ме разберете

Новините

Най-четените