Най-големият кошмар на децата

10 милиона гледания за 4 дни събра видео в YouTube, което показва как децата реват за своите лакомства.

То бе публикувано на 2 ноември след като в нощта на Хелолуин водещият на вечерно комедийно шоу Джими Кимел отправи предизвикателство към всички родители в САЩ.

Той ги призова сутринта след Хелолуин да запишат децата си с камера, докато шегуват с тях, че са им изяли всичките лакомства, които са успели да съберат през нощта. След това да качат видеото в YouTube със заглавие: "Хей, Джими Кимел, аз казах на детето ми, че съм му изял всичките Хелолуин лакомства."

"Да ви призная честно не съм очаквал толкова много сълзи", признава водещия. "Знах си, че децата ще бъдат бесни, но във видеата почти всички деца плачат. Искам предварително да се извиня на децата, чиито сълзи ще бъдат увековечени по телевизията."

#1 lele male 07.11.2011 в 12:24:54

Абсолютно е верен текста от песента на Контрол - Бий хлапето: Първо мъки да го родиш после грижи да го възпитаваш и като не можеш да го уредиш удряй с лопатата, където свариш!!! Вечно грижи и мъки създава затова налагай го здраво няма от него никаква радост само, само когато го правиш. Не можеш да му купиш кола не можеш да му намериш квартира, нищо не можеш да му дадеш удряй с лопатата, където свариш!!! !!! Друго за него не можеш да сториш само да скъсаш от него колана, няма с него никаква радост само, само когато го правиш Колко за него не можеш да сториш само да скъсаш от него колана няма от него никаква радост само, само когато го правиш. Щом не можеш друго да сториш бий хлапето налагай го здраво няма от него никаква радост само, само когато го правиш. Бий, бий, бий, бий хлапето си...

#2 raimond 07.11.2011 в 12:35:30

хахахха това е Великата октомвриийска лигня а и са първите им Лично постигнати и почти заработените сладости в живота на американските пишлемета - един вид материално признание от другите за това че в живота си биват "страшни " )) прекрасно предателство от страна на родителите - така се пораства )) Пък и по-добре разплакани деца от яд отколкото майки от мъка .

#5 trellian 08.11.2011 в 08:48:25

На някои хора и хамстер не може да се повери, а те имат на разположение децата си, и основното им забавление е да ги мачкат. После се чудим що има толкова психопати наоколо.

Новините

Най-четените