Плажният дневник на една кифла - 3

9:00 ч.

Мило дневниче! Не се притеснявай за мен, аз съм добре! Днес е третият ми ден на морето. Добрата новина е, че портмонето ми се намери (и слава Богу! Толкова много снимки имаше в него!)... лошата - нямаше ги парите. Сега чакам бате да ми прати запис, че не може без пари на море, колкото и тузари, които искат да черпят да има.

9:30 ч.

Мисля, че днес някой има да се извини. Отиваме на кафе с Лилето да поговорим...

10:30 ч.

Оправихме се с Лилето, мило дневниче! Много се радвам да си имам най-добрата приятелка отново! Онзи от дискотеката се оказал пълен задник - казал й на сутринта да си вземе колкото пари иска от портфейла му и да се пръждосва... представяш ли си!!! Че тя да не е някаква уличница!... Не трябва така да говоря, ама съм благодарна на Лили, че ме спаси от него. Сега отиваме на плаж отново. P.S: Благодаря ти, че те има, мило дневниче!

10:45

Мило дневниче, Лилито е най-страхотната приятелка на света!!! Аз й казах, че са ми откраднали парите и нямам за плаж. Тогава тя пък ми призна, че все пак взела от портфейла на оня задник няколко стотака и да не се притеснявам. Ей това е истинска приятелка! Цунках я толкова дълго и сладко, че някакъв сервитьор в бистрото, пред което бяхме, се спъна и обърна една маса заедно с клиентите на тротоара. Простак!...

11:00 ч.

Мило дневниче! Целувки от плажа! Сега се печем - трябва да имаме идеален тен все пак, за да се срещнем с Нашите мъже. Нищо особено - къпахме се, някакви студентчета ни викаха да играем белот, но ние отказахме - Лилето каза, че е просташко. Леко ни е скучно... но то пък не може само купон, трябва и малко почивка! Сега си мисля, че сме точно като Парис Хилтън и Никол Ричи - мнооого сме яки!

12:30 ч.

Уааааау! Какви новини имам само! Никога няма да ми повярваш, дневниче!!! Запознах се с Митко в капана. Много е готин! Каза, че е продуцент по принцип, но тъй като съм много интересна и красива, предложи да ми стане личен PR! Каза, че познава и Евгени Минчев и хора в Пайнер и... точните му думи „Мога да позная звезда, когато видя такава!" Леле! Най-накрая! Толкова труд, усилия, нерви... но не спрях да вярвам и ето - съвсем скоро ще стана известна! А когато стана известна, знам че ще срещна Мъжа на живота си! Знам го! Оххх, колко съм щастлива! Нямам търпение да кажа на Лилето... А... Още по-добри новини! Лилето пък в това време се запознала с някакъв футболист! Прекрасно - днес, мило дневниче, ни е щастливият ден!

13:00 ч.

Преместих си кърпата при Митко, за да планираме кариерата ми, както той каза - няма повече някакви Златки-патки да излизат по кориците вместо мен - това време било свършило. Митко много си разбира от работата, мило дневниче! Запозна ме с неговите приятели - и те са PR-и, много млади и готини момчета - може някой от тях да стане PR и на Лилето, трябва да питам. Ето - от 1 час имам PR и вече усещам как кариерата ми върви нагоре, как не съм се сетила по-рано??

13:30 ч.

С Митко решихме, че ще направим фотосесия на плажа днес, за да може още тази вечер да пусне снимките във Facebook и неговите влиятелни приятели да ме видят и да започнат да се борят за мен и да предлагат да се снимам я в реклами, я в клипове, пък може и да пропея - Митко каза, че и тези от Пайнер не можели в началото, ама ги научили. Голяма съм късметлийка, мило дневниче, че от целия плаж успях да го срещна и той да избере мен!

13:35 ч.

Ще ми правят фотосесия, лалалала! Ще позирам и ще съм секси, тиририри! Ще стана известна!!! Истинска фотосесия с фотографи, гримьори, фризьори, асистенти... Дано Лилето не се обиди, все пак цялото внимание ще дойде към мен. Дано нейният футболист не се влюби в мен, че пак да си имаме неприятности. Пък ако ли да - можеш ли да му се сърдиш, все пак и аз съм звезда!

13:45 ч.

Сетих се - ще питам Митко дали не може да се снимам в някой филм, той ще може да го уреди това 100% - каза, че много известни хора, нямало да споменава имена, му дължали услуги... така че сигурно ще стане!

14:00 ч.

Мило дневниче! Много е уморително да се работи по цял ден, когато си на море :( Сега ще поспя малко, после още работа... баси на почивка ли съм или на работа! Кариерата изисква жертви! P.S: Казах на Митко за филма и той каза, че няма проблем - сега щял да провери дали има главна актриса за „Мисия Лондон 2". Йеее!!!

15:30 ч.

Отивам на фотосесия сега, мило дневниче! Бързам, така че набързо - толкова се вълнувам, че сънувах мен и Лилето като се върнем - как аз съм известна певица и/или актриса и/или модел, а тя е футболна съпруга, мъжа й рита в „Манчестър". И всичко е като в доброто старо време - пием си кафенца, пазаруваме си заедно, караме много яки коли и сме много щастливи! Мило дневниче, мечтите ни се сбъдват... разбира се, след много, много труд!

16:00 ч.

Мило дневниче, Митко каза, че не трябва да губим време да чакаме всички гримьори, фризьори, фотографи, асистенти - сигурно щяло да отнеме часове да дойдат и ще изпуснем добрата светлина. Затова ще ме снима с неговия фотоапарат и ще се престорим, че снимките са папарашки. Идеята е как уж той ме е хванал на плажа да влизам във водата с бански и после да излизам - без. Много е умен този Митко,бе ей! Страшен PR и е толкова млад, представяш ли си като стане на 30-35 сигурно ще се бият, за да им е PR, ама нъц! Каза и да се правя, че не го виждам. Добре започваме!

18:00 ч.

Много съм уморена! Влязох и излязох от морето 100 пъти докато направим добри кадри. Митко каза, че съм много фотогенична и като нищо да ме извикат в „Биг Брадър" веднага щом видят снимките. Каза, че ще говори с тях за мое собствено риалити! Днес беше прекрасен ден, мило дневниче, толкова много работа и такъв обрат в кариерата ми! Сега Митко щял да покаже на колегите си PR-и снимките за мнение и после веднага да ги прати в „Блясък"! Трябва да видя Лилето, че като започне да пътува по чужбина с мъжа си, много ще ми липсва, мило дневниче!

18:30 ч.

Дневниче! Лилито плаче на бара... Много ми е мъчно! Напила се е много. Футболистът я бил излъгал. Не бил футболист, а смятал да се пробва, иначе ритал зад блока. И не карал Мерцедес, а смотан Голф. Завел я в бунгалото си, изчукал я и чак после й признал истината. Измамил я е, за да се възползва от доброто й сърце, дневниче! Такива са мъжете... Не й върви на Лилито, много тъжно... Дано Митко може да й стане PR и на нея, че да се разведри.

19:00 ч.

Исках да питам Митко дали може да стане PR и на Лилето, но не мога да го намеря никъде... Чакай да му звънна.

19:01 ч.

Вдига някаква жена... каза, че Митко на този телефон няма. Много странно - сигурна съм, че това е номера, защото го записах и в дневничето си за всеки случай... Нищо, ще пробвам на този в офиса му - стават грешки...

19:02 ч.

Пак грешка! Ама голяма съм патка - какво съм записала... Дай да видя във Facebook, той е толкова известен, че сигурно ще го има...

19:03 ч.

Митко, Митко, Митко... Мисли, момиче... бе как му беше фамилията!?!? Да! Иванов.

20:00 ч.

Мило дневниче... прегледах всички 1100 човека на име Димитър Иванов във Facebook и го няма... Как така, ами сега?!

20:02ч.

Дневниче... Лили е много пияна, вече говори глупости! Каза, че Митко ме бил излъгал само за да ме снима гола! Каква простотия само! Каза, че приятелите му не били никакви PR-и, а цял следобед седяли до нея в капана и се смяли каква съм патка... Трябва да й спрем пиенето на Лили, мило дневниче... Ама може ли да я обвинява човек - тя зарязана, аз - известна. Завижда... Както и да е - ще видим къде ще ходим утре на плаж, че утре вече ще съм прекалено известна... PS: Ооо, да не забравя да кажа на Митко да ми наеме охрана.

#1 Viki 17.07.2010 в 21:11:03

Много забавна история, нямам търпение да разбера какво следва

#2 GohoBG 18.07.2010 в 13:13:50

за някои майтап, за други жива истина таков е жуувотя дали, да не напиша мат'риалче за плажниот геврекЪ?! хаха

#4 INka-2 18.07.2010 в 15:26:36

Здравей, благодаря за съвета, прав си - не гоня норматива на "Перла", но ще докараме историята до колоритен финал ) С Тея Дия не се познаваме лично, така че отговор Б - сме две жени, които пишат един и същи сериал

#5 ralka_balka 20.07.2010 в 13:18:17

хайде нямам търпение за продължението

#6 Профилът е закрит 20.07.2010 в 20:34:53

мога да "изфабрикувам" поне двайсе такива дневника... лековатия, претоплен "егоист" стил в действие... аГро цял живот така я кара например... Сериозно... един път за стомна, втори път... натроши ги, вземи едни менци поне... най много водата да разлееш. Дневникът на един тв гей Дневникът на един футболист Дневникът на една маньекенка Дневникът на едно фрапе на едно диване, канапе, чичЕ ... избрали сте лесния начин

#7 ros_sen 21.07.2010 в 23:50:38

някой май се разпознава а 4 част?

#8 eva-2 26.07.2010 в 19:45:57

Елементарни писателски творения ... Поне да не си признават така явно, че едниствената им цел е да се *уредят* с мъж ... все едно четеш жълт вестник за *подвизи* на силиконови перхидролки ... Събирайте си ума момичета ! Никой, достоен за уважение мъж, няма да ви обърне внимание, ако му демострирате такава мисъл и напъни.... Не е най-важната цел в живота търсенето на някаква персона, а САМОУВАЖЕНИЕТО !!!

Новините

Най-четените