Какво в CV-то ви куца?

Всеки, който някога си е търсил работа, се е сблъсквал с този проблем - праща CV-та на 100 места и не получава отговор отникъде. И докато се чуди с какво визитката му не е привлекателно, може да се окаже, че просто не знае как да се представи в добра светлина пред бъдещия работодател - не, защото му липсват качества, а защото автобиографията му е представена по начин, който не си заслужава четенето.

В блога си дигитална агенция Е-Акт изтъква 10 причини, поради които работодателите няма да погледнат вашата автобиография, ако кандидатствате за позиция в сферата на маркетинга. Майк Волп (CMO на маркетинг и сейлс софтуерна компания HubSpot) изтъква 10 грешки, заедно с 10 съвета към тях, за да не бъде повече игнорирана вашата автобиография. И всички съвети могат да се приложат не само при кандидатстване за позиция в сферата на маркетинга.

Ако искате да разберете къде се получава разминаването между работодатели и кандидати, разгледайте 10-те най-често срещани грешки и предложенията за предотвратяването им. Погрижете се за автобиографията си и покажете на работодателте, че вие сте техният човек.

10-те съвета са публикувани в блога на E-Акт, който можете да прочетете тук.

Новините

Най-четените