10 холивудски мацки, които освен супер секси, са и супер умни

В природата, за разлика от пластичната хирургия, симетрия няма. Често сме свикнали да мислим, че когато нещо ни е отнето, друго ни е дадено в повече, но истината е, че има хора с огромни качества в много области и други - със скромни като цяло.

За да оцелееш в света на шоубизнеса се изисква съвкупност от достойнства - добър външен вид, чар, излъчване, артистично поведение, широка усмивка, талант и бистър ум. Късметът също играе голяма роля за успеха на мнозина.

Много често красивите жени не само в Холивуд, но и по принцип са подценявани и набързо обявяване за посредствени и дори глуповати, просто защото на много хора не им се вярва, че можеш а си умна и секси едновременно.

Вижте в галерията 10 примера за успели красиви дами, които имат чар, визия и доста акъл в главата.

#1 1Sion1 04.07.2017 в 20:21:06

Владеенето на езици не те прави задължително умен.Не знам защо сте пропуснали Киира Найтли.Уникална актриса ,с уникално чувство за хумор и определено изключително интелигентна жена.

#2 Дракон с кисело зеле 05.07.2017 в 12:47:13

Майим Биалик кога стана супер секси??? Да не говорим, че го раздаваше антиваксерка едно време, та и супер умна не е...

#3 Elkis 05.07.2017 в 13:35:37

пропуснали са Кийра, защото са включили Натали Портман, която е и по-добрата актриса всъщност

#4 deaf 05.07.2017 в 17:34:56

Кийра Найтли е и фен на работническият отбор Уест Хем. Евала! А владеенето на езици те прави полиглот,не и умен.

#5 deowin 05.07.2017 в 22:17:13

Владеенето на езици корелира силно с интелекта и въображението, защото когато човек научава различни езици до нивото да може спокойно да мисли на тях, започва да вижда всеки проблем от реалния свят от коренно различни гледни точки, което качествено променя дълбочината на разбирането и широчината на възможните подходи за решаването му. На различни езици се мисли коренно различно. Всеки от шепата сериозни полиглоти, които познавам (поне 5 езика, на които да може да мисли спокойно), е уникален човек, повечето са силно креативни, ренесансови личности с недостижимо широк поглед върху света и качествено по-голям набор подходи за решаване на проблеми. Тоест, езиците дават значително повече от умението да си поръчваш бира в чужбина.

Новините

Най-четените