Искаме тези актриси отново на голям екран

Когато се замислите за известни актриси, сигурно обикновено веднага се сещате за Мерил Стрийп, Сюзан Сарандън или Глен Клоуз.

Те са невероятни и могат да влязат във всеки образ - независимо дали е драматичен или комедиен. Не можем да се уморим да ги гледаме, дори и не-толкова-добрите им филми ни харесват.

Какво да кажем обаче за по-младите им колежки?

Доста от тях се оказват "еднодневки", които помним от филм или два и до там. Или се превръщат в поредните красиви лица, които виждаме няколко пъти, но все по-често се оказва, че са на екран, просто за да носят приходи от боксофиса.

Само че има и актриси, които се открояват и които успяват да извоюват своето място в Холивуд.

Те са многолики, приемат с удоволствие предизвикателствата и дори и да ги няма известно време в големите продукции - пак ни се иска да ги гледаме.

В галерията ще видите 10 актриси, които нямаме търпение отново да видим на голям екран.

#1 e-mil 02.05.2018 в 10:19:05

Дженифър Лорънс Е, нали догодина ще я гледате в поредния "X-men", к'во толкова мрънкате? Тя е стигнала положение, в което може да избира какво да снима и не е ненормално за голям актьор да прави само по един филм на година. * * * "Червената лястовица", за която всеки български "разбирач" не спря да обяснява, че трябва да е "Червеното врабче". Майко, мила! Не стига, че вие самите правите елементарни грешки в преводите, ами вече се подигравате за нещо, което е грешка даже в basic english. Дотам ли паднахте? На нивото на "Блиц" и "ПИК"? * * * "Марго Роби... Once Upon a Time in Hollywood, където компания ще й правят..." Твърде много бързате и генерирате слухове. Още няма официално потвърждение за изхода от преговорите за нейното участие. * * * "Евън Рейчъл Ууд... да я видим на голям екран... един Западен свят не стига..." Ми като не ви стига намерете и кино филмите! Жената има над 10 кино участия, последните от които с главни роли. Още повече - само преди няколко години писахте именно за неин кино филм. Сега се оказва, че не сте го гледали? https://webcafe.bg/lifecafe/zhivotat/id_1895491772

Новините

Най-четените