Те ли са бъдещите големи имена на Холивуд

Всички знаем, че Холивуд е една голяма машина за пари, която продава на хората мечти и емоции. За целта там имат нужда от купища нови и красиви лица, които да радват зрителя и да го карат да се отпусне в магията на киното. Все пак някои актьори и актриси успяват да пробият и да изпъкнат на целия този фон.

Те впечатляват с таланта си и с дълбочината на ролите, които си подбират и по този начин успяват да се превърнат в истински звезди. Така името им не просто се помни, а става символ.

Не е трудно да посочим такива имена - Харисън Форд, Мерий Стрийп, Джулиан Мур, Шарън Стоун, Джулия Робъртс, Морган Фрийман, Робърт де Ниро, Шарлиз Терон и много, много други.

Разбира се, има и такива, които още в младостта си се радват на огромен потенциал.

Факт е обаче, че те остаряват и тогава идва новата вълна на големите холивудски звезди.

В галерията можете да видите някои от актуалните актриси, за които може да се вярва, че имат капацитета да се наложат трайно като имена в световното кино.

#1 Kenny McCormick 11.10.2017 в 17:14:06

Те ли са бъдещите големи имена на Холивуд? Дженифър Лоурънс?!? Един Оскаар и три номинации? Три златни Глобуса? Бъдещо голямо име?! Тя Е най-голямото име сред жените в момента, никоя друга няма от нейното поколение, която да е толкова разпознаваема. Алисия Викандер. Безспорно една от любимите актриси на Холивуд - това кой го реши?! Все пак неслучайно именно тя бе избрана да пресъздаде Лара Крофт - класацийката ви в дясно с актрисите, дето е по-добре да не им се дават главни роли, прекрасно обяснява защо на това слабо и безлично девойче му е дадена тази роля. Алисия Викандер е на 30, ако тепърва ще се налага - късно е. Следват две добри предложения иии... Ема Стоун?! Отново носителка на Оскар и Златен Глобус. Бъдеща звезда? В смисъл, за вас някой да спечели Оскар не е много звездно явно... Сред младите актьори, които участваха във филмите за Хари Потър, Ема Уотсън успя да се откъсне най-много от героинята си - ахахахахахахахахахахаха! И следват още добри предложения сред небивалиците. Ц ц ц... П.П.: e-mil, къде си, братко?!

Новините

Най-четените