Градим, ОБградим, ЗАградим...ГраБим

Дайте да предложим наши варианти на слогана на ГЕРБ "Градим България". Читателите ни във Фейсбук вече се пробваха чувството си за хумор. Ето някои от добрите идеи:

Николина Вълкова: Асоциирам го с "Градил Илия килия", ама не за когото трябва. А накрая - "огледал се Илия - пак в тия"...

Дон Родриго: Те са искали да кажат "ГраБим България", но понеже са неграмотни, са си сбъркали правописа.

Марина Маринова: И какво ще се прави? Quo vadis...

Цвети Бояджиева: Бате Бойко пак ще прави пъравата копка в градежа й и ще й среже лентата.

Юлиана Михайлова: Комунистите Родината изграждат, комсомолците след тях рушат... Стига вече с тези комунистически лозунги, докога все така ще я караме!

Андрей Радонов: Слоганът е добър, но ако се абстрахираме от контекста. Мисля, че всички харесват граденето, създаването и т.н. Нo ако отговорим спрямо обстановката, реално въпросът е "Харесвате ли ГЕРБ"? Е тук вече отговорът ще става субективен и всеки ще отговаря спрямо очилата, които си е сложил.

Какво мислите за слогана - и изобщо за политическите послания...

#1 MacAllister 30.08.2011 в 23:02:15

Копаме първи!

#2 MacAllister 30.08.2011 в 23:10:52

"Магистрала за всеки!" "Твоя Истински Морал - ГЕРБ" - пояснение: накрая пише едно ама първите думи водят до друго съкращение. "Заедно към Запада" - е, разбира се дивия. Страната на шега, тия ще превърнат понятието за партия окончателно в същото, което е било по Алеко Константиново време и въобще не се осъзнават, че това ще изяде и техните глави, каквито и планове да имат. Лошото е цената, която трябва да се плати заради "очилатите" (някой каза зависи какви очила си сложил).

Новините

Най-четените