Анкета: За кого ще гласувате на балотажа на президентските избори?

Президентските избори се оказаха едно от най-непредсказуемите политически събития на годината.

Нито една социологическа агенция не успя да предвиди, че избирателите на Цецка Цачева няма да й стигнат, за да изпревари Румен Радев. Заявките на премиера Бойко Борисов да подаде оставка при евентуален втори провал на ГЕРБ на президентските избори вкараха допълнителна "неизвестна" в уравнението.

Затова решихме да ви попитаме: ще гласувате ли на балотажа на 13 ноември и ако да - за кого? Какви са мотивите ви да (не) подкрепите един от двамата кандидати на втория тур? Ако се колебаете или сте решили със сигурност да не гласувате - защо?

Гласувайте в анкетата, очакваме и мненията ви в секцията с коментари.

#1 Бай Пешо Танкиста 10.11.2016 в 16:56:31

Не знам кой малоумник ще гласува за червеното генералче заради "качествата" му?? Може ли да се гласува за нещо, което го няма и не съществува??? Досега тоя паляк смешен не е показал да има "качества" и топки. Откъм "топките" какаЦецка го изпреварва със сигурност! Явно гласовете в анкетата са пускани от руската фабрика за тролове и малкото безмозъчни руски фенове в изстрадалата ни (от Русия и СССР най-вече) Родина!! Срамота ще е да си изберем Илияна Йотова-тая повлекана смешна- за президент!! Естествения ход след това при подобен развой, ще означава политико-икономическа криза в България, идванена ДПС/БСП на власт, с подобен проект на познатия ни от времето на Орешарски/КОЙ модел, съсипия на икономиката, изхарчването на всеки бюджетен излишък, допускането на Русия в българската политика и последащото дране на кожи от българския гръб, чрез цените на горива, енергийни проекти и т.н. Ако се случи отново това -горко на България! Орешарски +ДПС +БСП и Пеевски не можа да унищожи България, но още едни подобни бандити ще успеят!! Мислете с главите си, не с гъзовете си!!!

#3 goni 11.11.2016 в 15:33:35

Напълно съм съгласен с Бай Пешо Танкиста! Цецето има топки по-големи от тия за боулинг, а оная и работа е ......! Като на фиток мингушите! Освен това тя има една още по-голяма работа, ама тя е секретна и не я издавам! Оти съм патриот! И вервам на сълзи! Пожелавам не само на нея, а и на целокупният Български народ успех във всяко начинание и най-вече най-после да имаме президент с истински топки!

Новините

Най-четените