От Ваня по-хубаво нема, нито от Искъро - по-дълбоко!

Да не сме го чули повече този конкурс „Мис Свят"! Под достойнството ни е вече да се занимаваме с него, честно ви казваме!

Ама че нагласена работа! За поредна година титлата взима някаква венецуелка (какво, по дяволите, ядат и пият по онези георгафски ширини), докато нашето момиче очевидно е най-красивото, а е класирано на 104-то място.

Само на 9 позиции пред последната. Как го наричате това, а!?

При условие, че хубавата Ваня има 51,5% от зрителския вот. Втората в това подреждане е Мис Грузия с едва 11,5 %, а третата - представителката на Филипините с мижавите 9,9%.

Тази, апропо, филипинката, беше обявена от журито за първа погласничка на венецуелската връзкарка, а смешните проценти според зрителската класация на девойките от Пуерто Рико, Англия, Шотландия, ЮАР и Корея (останалите в челното) изобщо няма смисъл да посочваме.

Че порязаха Мис Грузия, порязаха я, но нашата Ваня направо беше съсечена през кръста от продажната банда измамници, наричаща себе си „жури на Мис Свят".

Как, бихте ли ни обяснили, повече от половината от ползвателите на сайта www.missology.com имаха очи да видят достойнството на прелестната казанлъчанка, а онези типове я наказха да е в дъното на класацията?!

Обяснете ни как става това, а!

Резултатът на Ваня е съпоставим с постижението на г-жа Фандъкова на местните избори в София.

Ако това жури оценяваше новата ни стара кметица, сигурно щяха да назначат на нейно място баба ни. При това баба ни от Венецуела. Или от Мексико, както гласеше лафът едно време.

Слава Богу, че тук много добре знаем какво означава демократичен изборен процес. Доказахме го има-няма преди две седмици и устремът ни очевидно завладя зрителите по света.

Уви, престижни конкурси като Мис Свят все ще са в ръцете на субективното жури, а не на специално създадена естетична ЦИК, която без много да разсъждава тихомълком да си брои гласовете.

Ние българите обичаме да си гласуваме за нашето, независимо дали е природно чудо, участник в конкурс или политическа партия. Да, понякога малко се унасяме и пробваме да повлияем на вота, но то е само за хубаво, не за лошо.

Какво да се прави, като все още има хора, които не разбират кое е по-доброто и пилеят гласовете си. И докато на местна почва все пак има начин това да се преодолее, в международен план все още има какво да се желае. Какво странно има, че се опитваме да го променим.

Оптимистите биха казали, че го правим, защото сме горещи родолюбци; песимистите ще отвърнат, че сме нация с комплекс за малоценност, щом по толкова елементарен начин си помпаме самочувствието.

Реалистите, като нас с вас обаче, добре знаят, че гласовете са си гласове.

Следователно трябва да приемем официално, че от Витоша по-високо нема, от Белоградчишките скали по-голямо чудо не ще се намери, а по-красива от Ваня на този Мис Свят нямаше. Точка!

Да знаете някоя анкетка за най-дълбоките реки в света? Твърдо сме решени да покрепим Искър.

#1 Оня Дето Го Трият 09.11.2011 в 08:40:15

Гигантски заговор срещу България! Да пратиме двама депутата от Атака да ги набият всичките там И на футбол сме последни и на Евровизия сме последни, и на мисс-ки сме последни...... това последното е тъжно всъщност При толкова красиви жени навсякъде наоколо....И плътта е на такава почит тук Да бяхме пратили някоя фолк-звезда да и представя поне..... да се провикне на микрофона и да донесе коронЯта

#2 Блуждаещ читател 09.11.2011 в 08:47:43

Аз пък не разбирам зяпачите защо се коркат. То от край време е ясно, че нещата в тези конкурси се движат от пари и интереси, а не от красота. Да не говорим че красотата няма количествени мерки, а е чисто субективна оценка.

#3 Оня Дето Го Трият 09.11.2011 в 09:34:29

Щото тръгваме за всичко с голямата кошница - затова! Не ме дразни, че и на Евровизия или футбол сме последни, а че кой знае защо предварително се смятаме за фаворити. И после някой ни бил прецакал, неоценил и т.н..... Помни ли някой миналогодишната пикла Румина Андонова какви ги ръсеше преди и след конкурса? Целия свят се наговорил срещу нея и лансирали американка някаква

#4 strawsPulledAtRandom 09.11.2011 в 09:50:20

Ебавайте се вие, обаче мацката наистина е много хубава Само дето говори английски с такива паузи, все едно печели време, докато преговаря с терорист за да освободи заложниците. Не можаха ли малко по-бързо да и го пуснат това аутокю? А сериозно - наистина ли е събрала 50% от зрителския вот?

#5 MiaWallace 09.11.2011 в 10:48:48

Този зрителски вот няма общо с официалния конкурс. Ваня може да е симпатично момиче, но толкова. При избора роля играят много други фактори освен външността, която хайде честно да си кажем, не е неземна

#6 pueblo 09.11.2011 в 12:52:36

типично български коментар! зрителския вот? алоу,хайде на бас,че от процентите на нашто момиче,поне 90 са от българи! кой нормален човек по света ще седи и ще гласува за подобна дивотия? И на децата им е ясно как се печелят тези конкурси.по света.и у нас! никой не оспорва красотата на ванчето,и факта че е сред 100-те най красиви на планетата си е успех;-) и звучи някак си по нормално от абсурдното"най-красива" и какво е това тъпо сравнение с фандъкова,да го уеба...?

#7 pueblo 09.11.2011 в 13:02:09

еееееее тва клипче с представянето направо я е сринало с поне 90 места! сори,обаче така може да говори някое момиченце в 3-ти клас,а не претендентка за мис свят!!!!!!! и тука аз ще подхвърля едно много по точно сравнение кък аффтора: ванчето е от почти същата класа,каквато беше румяна желева спомняте ли си как ни я представяше чичко милиционер и какво се случи после

#8 stg 09.11.2011 в 13:19:45

това че тия конкурси са пълен майтап е едно, но нашата Ваня ли каква беше изобщо не ми прилича на супер красавица, но то и нашите конкурси са си майтап де ясно е

#10 Дебел 09.11.2011 в 13:37:36

Значи скивайте с'я ко става,че е хубава,хубава е,но на кой му пука какво казва в клипа на представянето си.Вземете под внимание възраста й,като зе замисля напълно възможно е да ми бъде дъщеря,така,какво се очаква от едно такова момиче?Да бъде като майка Тереза???Ето тук е сбърканото на тези конкурси.Нали се търси най-красивата,на кой му пука как говори английски и какво точно казва......За да бъде поне малко по-обективна оценката всичкимомичета трябва да се оценяват единствено по красотата си,всичко останало са пълни глупости.........

#11 sims_s 09.11.2011 в 14:23:19

Ванчето е хубавка, ама каквото и да си говорим венецуелката е по-красива и си заслужава титлата. А статията като цяло не струва. Като изсмукана от пръстите е...

#14 AlahAkbar 09.11.2011 в 17:28:37

Аз не знам дали някой от вас е имал честа да я види на живо нашичката. По намръщено момиче отдавна не бях виждал. Хилеше се само като я снимаше камерата на събитието на което беше.

#15 Весела Скръбна 09.11.2011 в 18:25:22

Като гледам какви супер сериозни коментари има текст, който е пълен с ирония и се втрисам. Някаква патка даже чела-недочела и тя бърза да обяснява за конкурсите и прочее. Вижте заглавието бе, дебили! Това е стария шопски лаф. Цялата статия е ебавка, не го ли вдявате? Добре че китайците не са като нас, щото на всички конкурси зрителския вот все китайки щяха да го печелят, както ние тук помпаме разни вани.

#16 ivorad 09.11.2011 в 20:42:01

Статията е доста несръчен опит за ирония, жалко за пропуснатата възможност - случаят си заслужаваше един хубавичък шамар по националните ни комплекси... Що се отнася до нашата миска , нямам думи - дърво отвсякъде, такава цепеница - не е истина просто. На световен конкурс подобни саблезъби монголоиди с дебилни наченки нямат никакъв шанс. Правилно е в дъното на утайката. Там й е мястото. Тва е. Няма драма!

#18 YOLE 09.11.2011 в 22:16:28

Весела Скръбна Много хора бъркат комплекса с ПРОСТОТИЯТА ( тропни Калинке , да се пукат душманите . )

#20 KingoftheROAD 09.11.2011 в 23:35:57

Теа, абре душо, ти нали си ни талисманът тука. Дай догодина теб да пратим, и всичи че гласуваме для тебя :-) Аз ще подкокоросам и братушките от руският клуб, и ти ще си нумеро уно. Става ли? Пък като гледам на снимката, още малко и ще го докараш на бедър, куту меня :

Новините

Най-четените