Кой ще я бара дупарата?

Издиславе, Издиславе, а си мислехме, че по-страшно не може да стане! Не можахме да се нарадваме на Издислав като хората и един задник завладя мрежата. Коя е яката дупара и кой ще я бара е въпросът, който доминира през последните часове.

Гери-Никол отново разцепи мрака и то в празничната вечер на Никулден с новата си песен "Готина и луда".

След като троснато се обяснява, "кво ми се надуваш? Да не съм ти жена? Ше ти покажа кой е шефът на мига" певицата бързо минава към заглавието "Да, ще бъда много готина и луда.
Такава съм, това не е заблуда, не!"

Но заблуда е, че основната тема на парчето е дали героинята е "Готина и луда". Поне две минути от общо четириминутното видео са посветени на задника на Гери-Никол, който щедро се показва в най-различни контури и "разголващи препаски". Трябва да признаем, че девойката доста добре е овладяла движенията на туърка, като е задобряла значително от предишните си изпълнения.

Другият ключов момент е "сега ша въ запаля", смесил в себе си варненско-радомирски диалект, по най-новата мода.

Иначе клипът не е никак лош, режисьорът Александър Моллов доста се е постарал, има достойни за сериозна филмова продукция сцени. По едно време Гери-Никол яко тропа с оранжеви токчета на фона на взимащи дъха панорами, наподобяващи Белоградчишките скали или Скалистите планини в Америка.

Дупарата на Гери, сериозен вдъхновител за тийнейджърите, накара стотици момичета да постват снимки на дупетата си или гърдите си с текст "Вижте ми яката дупара", "Айде утре на училище яката дупара и така нататъка."

Но сякаш мъжката половина на аудиторията не е толкова впечатлена. Мнозина все пак са намерили естествения отговор на въпроса "Кой ще я бара дупарата" в лицето на Издислав, който макар и в продължаваща анонимност вече ще трябва да споделя славата със задника на Гери-Никол.

Едно момиче иска да я барат по дупарата. Няма лошо. Дет се вика какво ли не сме видели от чуждия шоубизнес, то не беше Дженифър Лопез, Рияна, Ким Кардашиян, Азис ли не преживяхме, Лили Иванова още е жива.

Сега и Агенцията за закрила на детето не може да се намеси, защото Гери-Никол от това лято вече е пълнолетна. А и както е известно тя си показва дупарата под зоркия поглед на родителското тяло, което подкрепя и финансира нейните изяви.

После децата били неграмотни. Много важно.

Ама мойто момиче, в името и на останалото човечество, остави ги тия мъже да помечтаят малко, ти като им дадеш направо дупарата, съвсем ще ги осакатиш. Сега се смеем, а да не плачем някой ден. И без друго от хипстърия хора не останаха.

#1 solingen 07.12.2016 в 14:17:59

абе скрийншото ви разцепва също - на снимката мяза като че ли някой й праи на тая мома фистинг до лакъта в дупарата - направо йразцепва мрака

#2 gothic 07.12.2016 в 14:18:41

Въпросът не е дали Гери-Никол празнува на Никулден или на Гергьовден. Въпросът е, дали ще я порят като риба, или ще я пълнят като агне?

#4 kakao 07.12.2016 в 16:23:30

Риана на български. Нищо ново, нищо скандално. Всичко това вече сме го виждали не разбирам защо трябва да му се обръща внимание.

#5 mima 07.12.2016 в 16:31:02

Риана поне може да пее...но отвъд океана имат по-добър избор на дупари.

#7 pixie 07.12.2016 в 18:20:17

И аз леко се озадачих. Не харесвам Лили Иванова, но определено няма място в тая компания, най-малко предвид възрастта и.

#8 Шамито 07.12.2016 в 18:20:55

Я ба даба дю.Ало цензорите.Надминахте комунягите бре.Трийте.Силата да манипулирате е Вашата сила.Слава на Бога че не сте единствените предлагащи теми за диалози.Но Истината с триене не се побеждава.

#10 Дракон с кисело зеле 07.12.2016 в 19:41:55

Истината, Шамито, е, че коментарът ти беше прекалено малоумен дори по твоите стандарти. (Моят също, впрочем, ама каквото повикало, такова се обадило.)

#14 варненски 07.12.2016 в 23:56:50

Какъв е този "Някой ден" дето ще плачем??? Ни сълзи ни глас не им остана на нормалните хора да плачат като гледат изпростяването чалгата и тъпотията която се лее от всякъде и затлачва държавата. То не беше "Планета", не беше "Шоуто на Слави". Какво да очакваме от момичето, когато родителите и подкрепят тази """изява"""

#15 JB 08.12.2016 в 00:55:39

"задобряла" Научих една нова дума. Но в действителност - има ли такава дума в българския език?

#17 Гризли 08.12.2016 в 10:08:41

Както се видя от онзи телевизионен формат, Гери–Никол може да пее... Е, в песните й след това не се усеща много-много, сигурно заради стила. Но пък тя едва ли разчита някой да хареса пеенето й, по-скоро залага на текст и предизвикателна визия. Т.е. чалга в чист вид. Не я харесвам, но определено смятам, че полага много усилия - и за визия на клиповете, и за изработката им, и за скандалите около нея - все неща, които водят само дo по-голяма популярност. Харесва ни или не, това ще e българската Лейди Гага (според мен). Момичето определено има добри консултанти за това как да предизвиква внимание. Което е най-сигурния и бърз начин за слава. Е, може и да е евтина, но все пак е слава...

#18 ImaIma 08.12.2016 в 11:36:28

Все някой ще те бара за дупарата, но интерес на истината не ме интересува особено. Давай напред момиче, ама не си давай дупарата за пари. Иначе продължавай все така, да пускаш парчета да дразниш останалите.

#20 Гризли 08.12.2016 в 14:33:05

Мануела, твърде силно се "хващаш" за името на Гага... Имах предвид, че Гери-Никол се опитва да е също толкова натруфено-предизвикателно -кичозна. В много от клиповете си Гага е точно такава. Освен това защо си мислиш, че клиповете на Гери–Никол не са дело на специалист? Вижда се, че по тях много е работено. А пък това, че току-що е навършила 18 години няма нищо общо, важното е, че е пълнолетна (вече). Ако беше на 45 и се държеше по този начин за теб по-нормално ли щеше да бъде? Глупотевините, мрежестите чорапогащници и кълченето са по-близо до един друг стил, затова го написах... И последно - това, че според теб е най-бездарната от нейната групичка, не означава, че не може да пее. Все пак от хиляди кандидати стигна дотам. Ако платежоспособните й родители не са били спонсори на предаването не виждам друг вариант да стигне дотам, освен с пеене. А запис без обработен глас няма, това също го знаеш много добре. Може би само Аида Николайчук пее еднакво добре и на музика и без музика...

#21 Шамито 08.12.2016 в 15:29:17

Ало четящите.Не мислете че ми е нарушено егото.Но ако Аз простия не се обадя все така ще ни неглижират.Ало цензорите.Къде остана основния принцип на курвенската демокрация-свободата на словото.Вашият маниер на триене си е чиста манипулация на общественото съзнание.Не Ви отговаря на пристрастията.Ами няма лошо.Просто влезте в диалог да Ви видим умствения багаж.Но виждам много се страхувате бре.

#22 Дракон с кисело зеле 08.12.2016 в 16:43:36

Понеже си кретен, явно не осъзнаваш, че свободата на словото не ти дава право да пишеш каквито си щеш кретенщини без последствия. Когато пишеш в частен форум, па макар и управляван от олигофрени като модерацията на Уебкафе, ще се съобразяваш с ограниченията, наложени от същата модерация. Иначе ще те трият.

#23 Denn 08.12.2016 в 18:58:50

Абе момичето има мерак. Дава задника ние тук сме се закахърили. Дупарата е голяма, ще работи голям майстор

Новините

Най-четените